Zomervakantie 2023

Lees hieronder onze blog

Augustus hebben we definitief achter ons gelaten en we kijken even terug naar het hoogseizoen. Het was een echte Nederlandse zomer met het daarbij passende weer. Hierdoor leek ons zomerfeest meer op een herfstfeest, maar wij hebben ons zeker niet tegen laten houden door de regen. De BBQ was al op met zo’n regenachtige dag gepland en we hebben zeker getwijfeld of we dit we door moesten laten gaan. Gelukkig hebben wij er niet voor gekozen om het af te blazen want het was een heerlijke avond vol gezelligheid en lekker eten.

Dit jaar hebben wij ook op de woensdag een avond activiteit georganiseerd. Zo was er een vossenjacht een pub quiz en er werd op twee boeven gejaagd tijdens het jachtseizoen. Hierbij bleken ook zeker de ouders erg fanatiek te zijn.  Huug heeft tijdens zijn verblijf ook iets nieuws bedacht. Zo mochten alle kinderen op donderdag en zaterdag aan zijn rad van fortuin draaien, en natuurlijk hadden de kinderen altijd prijs!!!

De gasten wisten dit jaar De Tuinkamer ook goed te vinden, elke dag was het hier gezellig druk. De Tuinkamer is de komende periode ook nog open voor een kopje koffie met gebak of een lekkere lunch.

Nu nog even heerlijk nazomeren met de “grijze golf” en daarna gaan wij ons weer storten op de  herfst periode.