Bungalowpark kerstvakantie

De feestdagen op
Bungalowpark kerstvakantie

Bungalowpark kerstvakantie

U zoekt naar een Bungalowpark  kerstvakantie?! Zoek dan niet verder en kom samen met uw geliefde deze mooie dagen bij ons op  Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Alle jaren wordt het park feestelijk versierd overal zijn kerstbomen, lichtjes en leuke sfeerhoekjes te vinden.
Bij het inchecken op onze receptie wordt u al verrast met een heerlijk welkomstgeschenk in kerstsfeer. Kortom,, wij zullen er alles aan doen om u vakantie onvergetelijk te maken.

Animatie tijdens de kerstvakantie

Op een Bungalowpark kerstvakantie mag een animatieprogramma natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben in alle reguliere schoolvakanties een leuk programma voor de kinderen. Zo gauw dit programma bekend is zetten wij deze op onze welkom pagina. Neem gerust een kijkje. Ook is ons overdekte zwembad alle dagen geopend en kan er heerlijk gezwommen worden. Voor actuele informatie kunt u ook terecht op onze welkom pagina.

Kerst in de omgeving

Zoals vele al weten is er in Drenthe voldoende te beleven voor jong en oud. Vele uitstapjes en bezienswaardigheden kunt u terug vinden op de website van drenthe.nl.

Natuurlijk kunt u ook tijdens de feestdagen gebruik maken van één van onze arrangementen. maar gaat u liever uit eten dan vindt u in onderstaand overzicht een aantal eetgelegenheden in de omgeving.

Wilt u liever iets laten bezorgen dan kunt contact opnemen met Pizzeria Pronto uit Westerbork.

Dorpen en steden in de omgeving

In onderstaand overzicht staan de dorpen en steden die zich in de omgeving van het bungalowpark bevinden.

  • Westerbork (ca. 5 km)
  • Orvelte (ca. 7 km)
  • Beilen (ca. 9 km)
  • Assen (ca. 20 km)
  • Borger (ca.20 km)
  • Emmen (ca. 30 km)
  • Groningen (ca. 50 km)
Het Hart van Drenthe - Studio Flowables-8

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.