Bungalowpark kerstvakantie

De feestdagen op
Bungalowpark kerstvakantie

Bungalowpark kerstvakantie

De kerstvakantie is een magische periode van het jaar, waarin families samenkomen om te genieten van warmte, vreugde en gezelligheid. Wat is een betere plek om deze speciale tijd door te brengen dan op Bungalowpark Het Hart van Drenthe? We bieden alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke kerstvakantie in het hart van Drenthe. Lees verder om te ontdekken waarom ons park de perfecte bestemming is voor uw kerstvakantie.

Een Warm Welkom in de Winterse Stilte

Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe staat gastvrijheid hoog in het vaandel, en dit geldt ook tijdens de kerstperiode. Bij aankomst op Bungalowpark Het Hart van Drenthe kunt u rekenen op een warm welkom. Laat de stress van het dagelijkse leven achter u en omarm de rust en stilte van de winterse natuur. De sfeer in de  omliggende gebieden is magisch tijdens de kerstperiode.

Animatie tijdens de kerstvakantie

Op een Bungalowpark kerstvakantie mag een animatieprogramma natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben in alle reguliere schoolvakanties een leuk programma voor de kinderen. Zo gauw dit programma bekend is zetten wij deze op onze welkom pagina. Neem gerust een kijkje. Ook is ons overdekte zwembad alle dagen geopend en kan er heerlijk gezwommen worden. Voor actuele informatie kunt u ook terecht op onze welkom pagina.

Accommodaties voor de Feestdagen

Op het park zijn er diverse accommodaties beschikbaar om uw kerstvakantie door te brengen. V. De Bungalows zijn verschillend ingericht en bieden alle voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Geniet van de warmte en gezelligheid van uw tijdelijke thuis terwijl u samenkomt met uw dierbaren.

Kerst in de omgeving

Zoals vele al weten is er in Drenthe voldoende te beleven voor jong en oud. Vele uitstapjes en bezienswaardigheden kunt u terug vinden op de website van drenthe.nl.

Natuurlijk kunt u ook tijdens de feestdagen gebruik maken van één van onze arrangementen. maar gaat u liever uit eten dan vindt u in onderstaand overzicht een aantal eetgelegenheden in de omgeving.

Wilt u liever iets laten bezorgen dan kunt contact opnemen met Pizzeria Pronto uit Westerbork.

Dorpen en steden in de omgeving

In onderstaand overzicht staan de dorpen en steden die zich in de omgeving van het bungalowpark bevinden.

  • Westerbork (ca. 5 km)
  • Orvelte (ca. 7 km)
  • Beilen (ca. 9 km)
  • Assen (ca. 20 km)
  • Borger (ca.20 km)
  • Emmen (ca. 30 km)
  • Groningen (ca. 50 km)
Het Hart van Drenthe - Studio Flowables-8

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.