Vakantie bungalow

Ervaar het genot van een vakantie bungalow

Het genot van een vakantie bungalow

Maak uw vakantie comfortabel in een vakantie bungalow. Of het nu mooi of iets minder mooi weer is, in een comfortabele  bungalow hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe staan diverse stenen bungalows. Er zijn vier en zes persoons bungalows. De zes persoons bungalows hebben een slaapkamer beneden, wel zo makkelijk als u iets minder te been bent.

Geniet van alle gemakken

Alle bungalows hebben een ruime tuin waar u zeker zult genieten van het zonnetje. Elke vakantie bungalow beschikt over een wasmachine dus ideaal als u lekker het bos in geweest bent en met vieze broekspijpen terug komt. Kijk eens op onze plattegrond, en vindt de bungalow die bij uw wensen past. U mag ook altijd contact met ons opnemen, wij helpen graag om een geschikte bungalow te vinden.

Heeft een dagje geen zin om te koken? Kijk dan eens op onze arrangementen pagina voor leuk en vooral lekkere arrangement die met liefde voor u klaargemaakt worden.

Zwembad

Even geen zin om in de vakantie bungalow te zitten? dan kunt u heerlijk gaan zwemmen in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad. In het zwembad is een glijbaan een bubbelbad en een peuterbadje aanwezig.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons mooie park, maar wilt u er nog meer van weten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebook pagina.

 

Bezienswaardigheden

In de nabije omgeving van het park is er ongelofelijk veel te zien en te beleven.
Neem bijvoorbeeld een kijkje in het museumdorp Orvelte of ga met het gezin een dagje naar Wildlands.

U gaat boeken?

Bekijk dan hier de prijzen en beschikbaarheid
Heeft u vragen of wordt u liever persoonlijk geholpen met het zoeken naar een bungalow? Dan helpen wij u graag. U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0593 346454

En geniet alvast van de voorpret.

bbq_kinder_vlees

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.