Vakantieparken
in Drenthe?

Op zoek naar vakantieparken
in Drenthe

Vakantieparken in Drenthe

U heeft bijna vakantie en bent op zoek gegaan naar vakantieparken in Drenthe. Er zijn tal van leuke, mooie en gezellige parken in het mooie Drenthe. Maar als u echt wilt genieten van een vakantiepark in Drenthe dan bent u bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe zeker op het juiste adres. Ons park ligt heerlijk centraal in het midden van de provincie Drenthe. Een ideale uitvalbasis voor mooie fiets en wandel tochten. Op onze receptie kunt u gratis diverse fiets en wandel routes ophalen, en wij helpen u graag op weg om een mooie tocht te maken.

Faciliteiten

Op vakantieparken in Drenthe mogen de faciliteiten natuurlijk niet ontbreken. Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft voldoende faciliteiten om de dag op het park door te brengen.

Buitenactiviteiten

  • Midgetgolfbaan
  • Jeu de Boules
  • Tafeltennis
  • 1 grote speeltuin
  • 1 kleine speeltuin achter op het park
  • Verkeersparkje voor de kleinsten
  • Air-Trampoline
  • Pannakooi ( voetbal en basketbal )
  • Eigen vissteiger

Zwembad

Het overdekte zwembad “Huug’s Hunebad” is dagelijks geopend van 09.00 tot 20.00 uur. De watertemperatuur is gemiddeld 30 graden. Het zwembad heeft een diepte van 1,35 meter. Door middel van de luie trap kunt u gemakkelijk in het water komen. Ook is er een glijbaan en een heerlijke bubbelbank aanwezig. Voor de kleintjes is er een kleuterbad met glijbaan. Bij de kleedruimtes vindt u de kluisjes.

Belevingspad Hart van Drenthe

Boompje klimmen, hutten bouwen, sporen zoeken of gewoon lekker genieten van de natuur, dat kan op Belevingspad Hart van Drenthe.

Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken. Veel plezier op Belevingspad Hart van Drenthe.

Het belevingspad is ca. 3 kilometer lang en is voor iedereen gratis toegankelijk. De duur van je belevingstocht is minimaal 1,5 uur, maar fanatiekelingen kunnen zich hier ook uren vermaken. Voor nog meer uitdaging kan je op de receptie van Het Hart van Drenthe een speurtocht ophalen. De start van het belevingspad is bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe. De Tuinkamer en speelvoorzieningen maken het uitje naar het Belevingspad helemaal compleet.

Als je graag op de hoogte wilt blijven van Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Ga ons dan zeker volgen op Facebook. Wij delen graag de activiteiten die er zijn op het park.
Wij zijn ook begonnen met een blog, benieuwd naar wat wij allemaal te bloggen hebben? Neem gerust een kijkje op onze blog.

Vakantiepark Westerbork
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.