Vakantiepark in Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe!

Het leukste vakantiepark in Drenthe?Bungalowpark Het Hart van Drenthe!

Bent u op zoek naar een leuk en gezellig vakantiepark in Drenthe? Dan bent u bij bungalowpark Het Hart van Drenthe aan het juiste adres! Dit gemoedelijke vakantiepark ligt centraal in Drenthe en heeft alle ingrediƫnten voor een ontspannen vakantie.

Kindvriendelijk vakantiepark

Voor kinderen is er van alles op en in de omgeving van het park te doen. Houdt uw kind van zwemmen? Er zijn verschillende recreatieplassen en natuurzwemplassen in de buurt van het bungalowpark. Bij wat minder goed weer kunt u terecht in diverse zwembaden in de omgeving. Ook zijn er leuke, actieve en culturele uitjes, zoals musea, attractieparken en dierentuinen.

Leuke activiteiten

Liever op het park blijven met uw kind? Helemaal geen probleem! In de reguliere vakanties organiseren wij verschillende leuke activiteiten voor kinderen, zoals knutselen, een film kijken of samen de natuur in gaan. Ook hebben we leuke familieactiviteiten zoals een spannende speurtocht van ongeveer 1,7 kilometer over het park en door de bosrand om het park. Leuk voor het hele gezin! Liever een potje golfen? Wij hebben een leuke midgetgolfbaan. Of ga naar het Belevingspad! Op Belevingspad Hart van Drenthe kunnen kinderen bomen klimmen, hutten bouwen en sporen zoeken. Aan de hand van informatie en opdrachten komen zij meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten. Het pad is ongeveer drie kilometer lang en gratis toegankelijk voor jong en oud. De gemiddelde tijd is anderhalf uur, maar fanatiekelingen kunnen uren onderweg zijn.

Van uitjes tot in het huisje blijven

In de omgeving van het vakantiepark in Drenthe is veel te doen. Van culturele uitjes tot wandelen en van fietsen tot dierentuinen en lekker uit eten. Ons bungalowpark ligt centraal in de regio en is een uitstekende uitvalsbasis voor het ondernemen van verschillende activiteiten. Blijft u liever op het park zelf? Geen probleem! In onze samenwerking met AZ BBQ hoeft u de deur niet uit om toch heerlijk te kunnen eten. We hebben ook een gezellig terras waar u wat kunt lunchen of gezellig een kopje koffie komen drinken. Als dagje geen zin hebt in koken kunt u iets laten bezorgen van een restaurant uit de buurt.

midgetgolf

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.

Van klimmen en klauteren tot hoog in de lucht springen. Op Het Hart van Drenthe zal jouw kind volop in beweging komen. En je mag zelf ook voor even weer kind!!!

Speeltuin Het Hart van Drenthe