Huisje huren in Drenthe

Kom bij ons je
Huisje huren in Drenthe

Huisje huren in Drenthe

Je wilt graag een Huisje huren in Drenthe Dan ben je op Bungalowpark Het Hart van Drenthe zeker op het juiste adres. Op ons park hebben wij een tweetal huisjes: vier en zespersoons. De vier persoons zijn meestal geschakelde bungalows hoewel er ook een paar vrijstaande vier persoons bungalows. Onze zespersoons bungalows zijn altijd vrijstaand, en hebben een slaapkamer beneden. Op onze website vindt je een overzicht van alle bungalows. Door op de bungalows te klikken zie je een aantal foto’s en een omschrijving van de bungalow. Zo vindt iedereen de bungalow die het beste bij jouw vakantie past. Kom je er op de website niet uit dan willen wij je graag helpen bij de keuze. Neem gerust contact op met onze receptie 0593 346454

Bungalows op de kaart

Bekijk op onderstaande kaart al onze bungalows.

Door op de plattegrond klikken zal deze op volledig scherm te openen. Klik op de bungalow om het interieur en de kenmerken hiervan te bekijken. Omdat elke bungalow zijn eigen inrichting heeft is er altijd wel een bungalow die aan uw wensen zal voldoen.

In de omgeving

Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt midden in de provincie Drenthe. Een ideale uitvalbasis op de hele provincie te ontdekken. Hieronder hebben wij alvast een aantal tips voor je.

Dorpen en steden in de omgeving

  • Westerbork (ca. 5 km)
  • Orvelte (ca. 7 km)
  • Beilen (ca. 9 km)
  • Assen (ca. 20 km)
  • Borger (ca.20 km)
  • Emmen (ca. 30 km)
  • Groningen (ca. 50 km)

Bezienswaardigheden

Elke bungalow is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Geniet van een gezellige avond in de comfortabele woonkamer, bereid heerlijke maaltijden in de goed uitgeruste keuken en ontspan op je eigen terras te midden van de natuurlijke omgeving.

Huisje huren in Drenthe