Huisje Drenthe

Kom genieten van een
Huisje Drenthe

Welkom in het Huisje Drenthe

Je hebt op google gezocht naar Huisje Drenthe, en bent op de website van Bungalowpark Het Hart van Drenthe terecht gekomen. Ons park ligt midden in de provincie Drenthe. Kijk maar eens op de kaart. Vanuit Bungalowpark Het Hart van Drenthe kun je dus perfect de hele provincie ontdekken.
Wij helpen u dan op onze receptie dan ook graag op weg om uw vakantie tot een geweldige vakantie te maken.

Wie komen er naar ons park?

Wie zoekt naar een Huisje Drenthe hoeft dus niet verder te zoeken. Op ons park heeft zowel jong als oud het geweldig naar zijn zin. De kleine kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, de air trampoline of op de kabelbaan. Is het een dagje wat minder weer dan kan er heerlijk gezwommen worden in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad. Het zwembad is alle dagen van het jaar geopend en voor onze gasten vrij toegankelijk. Ook bieden wij in elke regulier vakantie een animtie programma aan. Er wordt met de kinderen geknutseld, een film gekeken of we gaan lekker het bos met ze in en daarna bakken we broodjes boeven een vuurtje. Als het animatie programma klaar is zetten wij deze alvast voor je op de website. Zo kan je alvast een beetje kijken waar je aan mee wilt gaan doen. Klik hier voor een voorproefje

Dorpen en steden in de omgeving

In onderstaand overzicht staan de dorpen en steden die zich in de omgeving van het bungalowpark bevinden.

  • Westerbork (ca. 5 km)
  • Orvelte (ca. 7 km)
  • Beilen (ca. 9 km)
  • Assen (ca. 20 km)
  • Borger (ca.20 km)
  • Emmen (ca. 30 km)
  • Groningen (ca. 50 km)

Bezienswaardigheden

Hieronder vindt u een aantal bezienswaardigheden die u in de omgeving kunt vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het museumdorp Orvelte of ga met het gezin een dagje naar Wildlands.

Onze bungalows bieden ruimte en comfort voor gezinnen, vrienden families en koppels. Met verschillende afmetingen en indelingen vind je bij ons altijd de perfecte accommodatie die aansluit bij jouw wensen. Elke bungalow is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Geniet van een gezellige avond in de comfortabele woonkamer, bereid heerlijke maaltijden in de goed uitgeruste keuken en ontspan op je eigen terras te midden van de natuurlijke omgeving.

Huisje Drenthe