kindvriendelijke vakantie?

Op zoek naar een Kindvriendelijke vakantie?

Kindvriendelijke vakantie

Je  bent op zoek naar een  kindvriendelijke vakantie. Want natuurlijk wilt u dat uw kids zich vermaken in de vakantie Bij ons op Bungalowpark Het Hart van Drenthe hoeft u kroost zich zeker niet te vervelen, zo kunnen ze zich vermaken in de speelkooi of op de air trampoline. Ook kunnen ze een potje tafeltennissen of voetballen in de pannakooi. Groot en klein kan zich uitleven op de kabelbaan.
In de reguliere vakanties hebben wij een animatie programma.

Er op uit met de kids

In de nabije omgeving is er ook van alles te beleven voor de kinderen, hieronder hebben wij een aantal links voor u gezet.

Belevingspad

Sinds 2019 bezitten wij over Belevingspad Hart van Drenthe, in samen werking met Staatsbosbeheer hebben wij deze ontwikkeld. Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is.

Op  zoek naar een geschikt plekje

Omdat u voor uw kindvriendelijke vakantie een bungalow zoekt die niet te ver weg is van de faciliteiten helpen wij u graag verder om een plekje te vinden. U kunt ook zelf vast kijken op op onze interactieve plattengrond.
Enthousiast geworden? kijk dan gelijk op prijzen en beschikbaarheid en maak geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Huug’s Huisje

Onze grote vriendelijke mascotte gaat op zichzelf wonen. Na jaren bij ons op kantoor gewoond te hebben krijgt hij een echt eigen huisje. Er word op dit moment nog hard gewerkt aan zijn nieuwe onderkomen. Op onze blog vertellen we jullie graag over de voorgang.

In 2022 hebben wij een nieuwe pannakooi gerealiseerd. Hierin kan je voetballen en basketballen. Extra veel plezier dus voor klein en groot. In de vakantie als het donker wordt gaat de lamp aan. Zo kan er lekker lang door gespeeld worden.

Ook aan de kleinste gasten wordt gedacht!!!Zo hebben zij een eigen verkeersparkje,
compleet met autootjes en een tankstation

mini verkeersparkje voor de kleinste gasten
Het Hart van Drenthe - Studio Flowables-82

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.