kindvriendelijke vakantie?

Bij ons bent u op de goede plek

Kindvriendelijke vakantie

Natuurlijke wilt u dat uw kind het ook naar zijn zin heeft, en daarom bent u op zoek naar een kindvriendelijke vakantie. Bij ons hoeft u kroost zich zeker niet te vervelen, zo kunnen ze zich vermaken in de speelkooi of op de air trampoline. Ook kunnen ze een potje tafeltennissen of voetballen. In de reguliere vakanties hebben wij een animatie programma.

Er op uit met de kids

In de nabije omgeving is er ook van alles te beleven voor de kinderen, hieronder hebben wij een aantal links voor u gezet.

Belevingspad

Sinds 2019 bezitten wij over Belevingspad Hart van Drenthe, in samen werking met Staatsbosbeheer hebben wij deze ontwikkeld. Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is.

Op  zoek naar een geschikt plekje

Omdat u voor uw kindvriendelijke vakantie een bungalow zoekt die niet te ver weg is van de faciliteiten helpen wij u graag verder om een plekje te vinden. U kunt ook zelf vast kijken op op onze interactieve plattengrond.
Enthousiast geworden? kijk dan gelijk op prijzen en beschikbaarheid en maak geheel vrijblijvend een prijsopgave.

In 2022 hebben wij een nieuwe pannakooi gerealiseerd. Hierin kan je voetballen en basketballen. Extra veel plezier dus voor klein en groot.

Het Hart van Drenthe - Studio Flowables-82

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.