Bungalowpark
Het Hart van Drenthe

Natuurbeleving vanuit een
gastvrij Hart

Ultieme natuurbeleving op
Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt midden in de provincie Drenthe aan het Oranje kanaal in het buitengebied van Zwiggelte. Achter het park ligt  Boswachterij Hart van Drenthe een gebied met uitgestrekte bossen, heidelandschappen en grillige vennen. In de nabije omgeving liggen de gezellige dorpen Westerbork en Orvelte.

Bungalows

Bij ons is de sfeer op het park gemoedelijk, dit is onder andere ook een reden  waarom wij veel terugkerende gasten hebben. Al onze bungalows hebben een eigen inrichting, die u kunt bekijken op onze interactieve plattegrond. Zo kan je zelf de sfeer kiezen die bij je past. Op het linkje Prijzen en Beschikbaarheid kunt u heel gemakkelijk en vrijblijvend kijken wat uw verblijf gaat kosten.

Vakantiepark honden welkom
Drentse fietsvierdaagse

Fietsen en Wandelen

Drenthe lijkt wel voor de fietsers en wandelaars gemaakt. Al fietsend of wandelend door de Drentse natuur trekt er allerlei moois aan je voorbij. Je komt door Nationale Parken, prachtige natuurgebieden en gezellige dorpjes vol historie. Op onze receptie helpen wij je graag op weg naar de mooiste plekjes. Op de website van Drenthe.nl kunt u zich ook vast oriënteren.

Gezinnen

Voor kinderen is het hier elke dag een feestje. Je hoeft maar met ze naar buiten te gaan en er is iets te beleven. Ga op avontuur op ons beleefpad, vlieg als Tarzan van de kabelbaan, en wie maakt de mooiste salto’s op de airtrampoline?
Is het een dagje wat minder weer ook dan hoeven zij zich niet te vervelen. laat ze een lekker uitleven in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad. Of kom in de vakanties gezellig knutselen in Huug’s Honk.
Wil je de kids helemaal een Top dag bezorgen? Ga dan met ze naar één van de vele attractieparken die Drenthe rijk is.

Skelters
De Tuinkamer

Op het park

Terwijl de kinderen zich vermaken bij de animatie, geniet u in De Tuinkamer van een heerlijke cappuccino met een appeltaartje. Genietend van de rust neemt u de dag door die voor u ligt. Misschien willen de kinderen nog even zwemmen of gaat u met elkaar de interactieve speurtocht lopen. Niets moet en alles mag. Vanavond hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het eten. Want u heeft een compleet verzorgd BBQ arrangement besteld bij ons.

Cultuur proeven in Drenthe

De liefhebber van cultuur is in Drenthe ook zeker op z’n plek. Het Drents Museum staat bekend om zijn spraakmakende exposities, maar heeft ook een uitgebreide vaste collectie. In het Hunebedcentrum ontdek je alles over dé iconen van Drenthe. Het Nationaal Gevangenismuseum, Museum de Proefkolonie en het Veenpark zijn zomaar een greep uit de tal van musea die Drenthe rijk is. Maar ook de liefhebbers van galerieën, ateliers en beeldentuinen  kan hier ook zijn hart ophalen.

Enthousiast?

Bent u helemaal enthousiast geworden, maar heeft u nog vragen? Dan kunt u dagelijks contact opnemen met onze
receptie op telefoonnummer 0593-346454
of u kunt mailen naar info@hethartvandrenthe.nl

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.