Vakantie met kleine kinderen

Op zoek naar een
Vakantie met kleine kinderen?!

Vakantie met kleine kinderen

Je wilt lekker genieten en zoekt een Vakantie met kleine kinderen.
Hier op Bungalowpark Het Hart van Drenthe staan de kleine kinderen centraal. Op ons kleinschalige bungalowpark voelen groot en klein zich helemaal thuis. Maar vooral onze jongste gasten hebben het hier helemaal naar hun zin. En dat is natuurlijk ook te begrijpen als je ziet wat zij hier allemaal kunnen doen. Ze hoeven zich geen dag te vervelen. Wat dacht je van de airtrompoline, de kabelbaan, een nestschommel en vele ander speeltoestellen.

Animatie

Hebben ze even geen zin om bij de ouders in de bungalow te zitten. laat ze dan gezellig naar onze animatie komen. Want bij een vakantie met kleine kinderen hoort toch zeker de gezelligheid van een animatie programma. In elke vakantie wordt er volop geknutseld en er is ook altijd wel een toffe kinderbingo. Ook gaan we graag met de kids het bos in op zoek naar al het moois wat de natuur ons geeft. Eind van de dag mogen de kids nog een knutselwerkje, speurtocht of een spelletje ophalen wat ze dan in de avond  kunnen doen.

Overdekt zwembad

Op een vakantie met kleine kinderen mag een overdekt zwembad natuurlijk niet ontbreken. In Huugs Hunebad is het altijd warm en het zwembad is alle dagen geopend. Lekker glijden van de hunebed glijbaan, spelen met de drijfbuizen of lekker chillen op de bubbelbank. Het kan allemaal in Huugs Hunebad.

Dagje weg met het gezin

Ga met de kinderen naar kabouterland of bezoek de kleinste dierentuin van Nederland; Zoo Bizar. In onderstaand overzicht staan verschillende leuke uitjes voor het gezin.

Vakantiehuisje Drenthe last minute

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.

midgetgolf

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.