Vakantiepark met animatie

Heerlijk met de kids naar een
Vakantiepark met animatie

Vakantiepark met animatie
Bungalowpark Het Hart van Drenthe

De vakantie staat voor de deur, en u wilt samen met de kinderen en even heerlijk tussen uit. U wilt dat de kinderen het goed naar hun zin krijgen en daarom bent u op zoek naar een
Vakantiepark met animatie. Bij ons op Bungalowpark het Hart van Drenthe hoeven de kinderen zich geen dag te vervelen. Echter bij ons op het park zijn grote disco’s of theatervoorstellingen. Wij vermaken de kinderen met knutselen, broodjes bakken of een leuke speurtocht. In het hoogseizoen wordt er regelmatig een avond activiteit georganiseerd zoals: bingo en vossenjacht of een familie pub quiz. In juli is er weer het zomerfeest en in augustus de gezellige BBQ waar ook het hele team graag aan mee doet. Wilt u alvast in de stemming komen en kijken wat er allemaal te doen is? Kijk dat op de link en download het animatie programma

Wat is er nog meer te doen

Op een vakantiepark met animatie is er natuurlijk nog vee meer te beleven. Op dit moment word er nog hard gewerkt aan het nieuwe onderkomen voor onze mascotte Huug de Hooglander. Onze lieve knuffelbeer gaat op zichzalf wonen in de hooischuur. Als hij daar eenmaal woont komt hij natuurlijk ook regelmatig naar buiten om te dansen met de kinderen of met ze op de foto te gaan. Lees in onze blog hoe het gaat met de bouw van de hooischuur.

Even geen zin in animatie?

Bij ons is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline, de kabelbaan of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. Ben je wat groter dan kun je een stoere Berg skelter huren op de receptie.

Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten.

Huug’s Hunebad

365 dagen per jaar kan er gezwommen worden in ons  overdekte zwembad Huug’s Hunebad.
Leef je lekker uit op één van de drijfbuizen of glij van de stoere Hunebed glijbaan af.
Voor onze kleinste gasten is er een peuterbadje met een Hunebed glijbaantje.
Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Omdat de waterdiepte 1,35 meter is, is er geen permanent toezicht aanwezig.

Op de foto zie je Amber in de knutselclub. Je kan al je creativiteit kwijt in Huug’s Honk. Samen met een collega en de andere kinderen van het park kan je lekker aan de slag. Wist je dat je eind van de middag ook iets op mag halen wat je in de avond in je bungalow kan doen. Bijvoorbeeld een knutselwerkje of een familie spel.

vakantiepark met animatie
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Wil je graag vooraan op het park verblijven?
Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.