Overnachten met zwembad

Zwemmen in ons overdekte zwembad

Overnachten met zwembad

Op Het Hart van Drenthe is een heerlijk verwarmd zwembad aanwezig “Huug’s Hunebad. Door middel van een luie trap komt u makkelijk in het water. Terwijl de kids zich vermaken met de drijf buizen of van de glijbaan glijden, kunt u heerlijk ontspannen op de bubbelbank. Voor onze allerkleinste gasten is er een peuterbadje met ook een klein glijbaantje aanwezig. Dus overnachten met zwembad? Dat kan bij ons zeker.

Zwemmen in de omgeving

Ook in de nabije omgeving kan er volop gezwommen worden. In Assen vindt u De bonte wever een subtropisch zwem en sauna paradijs. Bij goed weer is er het prachtige buitenbad De Boskamp in Westerbork, ook zijn er tal van natuurplassen in de omgeving. Op Drenthe.nl kunt u ze allemaal vinden. Op het park overnachten met zwembad of in de omgeving zwemmen, het kan dus allemaal.

Bungalow nabij het zwembad

Het Hart van Drenthe is een kleinschalig park, uw bungalow zal nooit echt ver van alle faciliteiten vandaan liggen. Maar wilt u echt overnachten vlakbij het zwembad en de speeltuin kijk dan op onze interactieve plattegrond.

Kijk op prijzen en beschikbaarheid en maak uw eigen reservering met uw voorkeuren. Wilt u liever persoonlijk te woord gestaan worden, dan kunt u ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0593 346454

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.