Kleinschalig vakantiepark Drenthe

Gemoedelijk kleinschalig vakantiepark Drenthe

Kleinschalig vakantiepark Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een overzichtelijk en gemoedelijk, kleinschalig vakantiepark Drenthe. Zin in een heerlijke vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Drenthe? Bungalowpark Het Hart van Drenthe heeft alle ingrediënten voor een rustige, ontspannen vakantie waarbij alles tot in de puntjes voor u geregeld is.

Het Hart van Drenthe is overzichtelijk en gemoedelijk

Ons bungalowpark is overzichtelijk ingericht en de huisjes zijn comfortabel en compleet. Er is van alles te doen op ons park, van leuke activiteiten tot een vissteiger en een grote speeltuin. In de receptiewinkel kunt u de vergeten boodschapjes, streekproducten of iets leuks voor de kinderen kopen. In onze DeTuinkamer bent u van harte welkom, terwijl de kids zich vermaken op het park, komt u even helemaal tot rust met een heerlijke kop koffie met huisgemaakte kwarktaart. . U hoeft ons park dus helemaal niet af als u dat niet wilt.

Wel graag de omgeving verkennen? U kunt fietsen huren bij de receptie. Verder is er veel te doen in de omgeving van het park, dat u kunt bereiken met auto, op de fiets en te voet. Op de website van Drenthe.nl kunt u terecht voor tips over musea, wandel en fietsroutes maar u zult hier ook de leukste marktje en fairs vinden.

Veel te bekijken

Ons bungalowpark ligt in de gemeente Midden-Drenthe en is de ideale basis om de hele provincie te verkennen. In de buurt (en iets verder weg) vindt u veel bezienswaardigheden van diverse aard. Naar het museum, een hunebed bekijken, naar de dierentuin, een wandeling door een museumdorp, naar het theater? Het kan allemaal vanuit ons bungalowpark.

Lekker uit eten? U vindt veel kleine en grotere restaurants in de buurt van het park. Ook kunt u eten laten bezorgen.
Een aantal eetgelegenheden in de omgeving.

 

 

Wilt u liever iets laten bezorgen dan kunt contact opnemen met Pizzeria Pronto uit Westerbork.

Fraaie omgeving

In Drenthe ligt meer dan tweeduizend kilometer aan fietspaden die u op eigen houtje of aan de hand van fietsroutes kunt verkennen. Ook wandelaars kunnen hun hart ophalen op de vele wandelpaden en natuurparken in de omgeving. Het Hart van Drenthe ligt bovendien aan Boswachterij Hart van Drenthe, een vijfduizend hectare groot natuurgebied met aaneengesloten gevarieerde natuur.

In Het Hart van Drenthe heeft u een fraaie, kleinschalig vakantiepark in Drenthe gevonden!

Op het park hebben wij verschillende bungalows. Vier en zes persoons.
Bijna alle bungalows hebben een ruime tuin met veel privacy.
De tuinen zijn omheind met een natuurlijk omheining. Enkele bungalows
liggen aan de bosrand, terwijl andere weer centraal op het park liggen.
Dus wat je ook zoekt er zit zeker iets bij.

Vakantiehuisje Drenthe last minute
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.