Vakantiepark Assen

Hier kom je helemaal tot rust

Vakantiepark Assen

Bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe kom je helemaal tot rust!
Gezellig en gemoedelijk vakantiepark Assen

Ben je op zoek naar een vakantiepark Assen waar je helemaal tot rust komt? Kom dan naar Het Hart van Drenthe in Zwiggelte! Het Hart van Drenthe is een gezellig vakantiepark bij Assen dat alle faciliteiten biedt voor een ontspannen vakantie voor volwassen en kinderen.

Ideale ligging

Het bungalowpark ligt in de gemeente Midden-Drenthe, de ideale uitvalsbasis om de provincie Drenthe te verkennen, wandelend, op de fiets of met de auto. Er liggen verschillende dorpen in de buurt die je kunt ontdekken of waar je lekker kunt eten in een restaurant. Ook vind je verschillende zwemplassen, musea en bezienswaardigheden in de omgeving van het park. Weet je niet goed waar je heen wilt? Bij de receptie geven we je graag advies.

Actief vakantiepark bij Assen

In ons bungalowpark kun je lekker ontspannen, maar ook actief bezig zijn. Met het gezin het Belevingspad Hart van Drenthe volgen bijvoorbeeld, een pad van ongeveer drie kilometer waarbij je van alles leert over de natuur. Of zwemmen in het overdekte zwembad of één van de natuurplassen, een wandeling maken door de omgeving of lekker fietsen.

Fietsen in Drenthe

Het park ligt aan een fietsknooppuntenroute, perfect om de paden zelf of aan de hand van een fietsroute te verkennen. Bij de receptie van het park kun je verschillende langere en kortere routes krijgen. Heb je geen fiets bij je? Huur dan een fiets bij de receptie voor een dag, of voor de duur van je hele verblijf. De fietsverhuur heeft verschillende fietsen, zoals fietsen met versnellingen, elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen, ouder-kind fietsen, een kindertandem en een bakfiets. Ook kun je en fietsstoeltje huren.

Ben je ook toe ontspanning, rust en natuur? Boek dan snel een verblijf op ons vakantiepark bij Assen!

TT Logo

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.