Vakantiepark kindvriendelijk

Voel je welkom op
Vakantiepark kindvriendelijk

Vakantiepark kindvriendelijk

Ben je op zoek naar een Vakantiepark kindvriendelijk, waar je ook nog eens  heerlijk kunt genieten  van een ontspannen vakantie? Ga dan naar Bungalowpark Het Hart van Drenthe! Hier vind je alle ingrediënten voor een rustige, ontspannen vakantie waarbij alles tot in de puntjes geregeld is.

Bij Het Hart van Drenthe is veel te beleven voor kinderen. Ze kunnen zich uitleven op de Air Trampoline en de kabelbaan of lekker ravotten in de speeltuin. Er is een miniverkeerspark voor de kleinsten en de grotere kinderen kunnen een stoere skelter huren bij de receptie. Houden de kinderen meer van voetballen, basketballen, volleyballen of tafeltennissen? Er zijn speciale speelveldjes en een tafeltennistafel, en de ballen liggen al klaar! In Huug’s Hunebad kan 365 dagen per jaar overdekt worden gezwommen. Verder is er een pierenbadje voor de kleinsten, en een bubbelbank waar je lekker kunt relaxen.

Kindvriendelijke activiteiten

Wil je samen met de kinderen actief bezig in de vakantie? Er zijn veel kindvriendelijke activiteiten die jullie als gezin kunnen ondernemen. Ga een potje midgetgolfen bijvoorbeeld, of volg het Belevingspad Hart van Drenthe. Aan de hand van panelen met informatie en opdrachten leren jullie meer over de vogels, zoogdieren, insecten en planten van Boswachterij Hart van Drenthe. Jullie ontdekken onder meer hoe je de leeftijd van een boom kunt bepalen en hoe je een bosmozaïek maakt. Het Belevingspad is ongeveer drie kilometer lang, een belevingstocht duurt ongeveer anderhalf uur, maar echte fanatiekelingen kunnen zich er ook uren vermaken. Een extra speurtocht voor het pad haal je bij de receptie van Het Hart van Drenthe.

Kindvriendelijke animatie

Tijdens reguliere vakanties organiseert bungalowpark Het Hart van Drenthe leuke activiteiten voor kinderen, zoals knutselen, een film kijken of samen de natuur in gaan. Niet alleen worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd, ook zijn er regelmatig activiteiten voor het hele gezin waaraan je kunt deelnemen.

Vakantiepark kindvriendelijk en ontspannen

In Het Hart van Drenthe heb je een ontspannen en kindvriendelijk vakantiepark gevonden! Bekijk nu de beschikbaarheid van onze bungalows.

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Eind van de dag kan je altijd een speurtocht of knutselwerkje ophalen wat je kan gaan doen als je daar zelf zin in heb. Kom dus gerust langs op de receptie om dit op te halen. In de zomervakantie komt er elke week een echt suikerspin kraampje hier kan je een lekkere zoete suikerspin kopen.

Bekijk hier ons animatieprogramma

Suikerspinkraampje
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.