Kids & Fun

Er is genoeg te doen voor de kids op
Het Hart van Drenthe !!

Pannakooi

Hier verveel je je nooit

Bij ons is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline, de kabelbaan of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. Ben je wat groter dan kun je een stoere Berg skelter huren op de receptie.

Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten.

Vakantiehuisje Drenthe last minute

Huug’s Hunebad

365 dagen per jaar kan er gezwommen worden in ons  overdekte zwembad Huug’s Hunebad.
Leef je lekker uit op één van de drijfbuizen of glij van de stoere Hunebed glijbaan af.
Voor onze kleinste gasten is er een peuterbadje met een Hunebed glijbaantje.
Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Omdat de waterdiepte 1,35 meter is, is er geen permanent toezicht aanwezig.

Actief bezig met het hele gezin

Speel eens een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan. Of ga je lekker de natuur in en wandel Belevingspad Hart van Drenthe.

Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken. Het belevingspad is ca. 3 kilometer. De duur van je belevingstocht is minimaal 1,5 uur, maar fanatiekelingen kunnen zich hier ook uren vermaken.  Je start zo vanaf het park, en kom eerst even op de receptie de speurtocht ophalen voor nog meer plezier.

Pannakooi

In 2022 is er Pannakooi gerealiseerd.

Heerlijk voetballen zonder dat je andere tot last bent. Dat kan in onze pannakooi. Ben jij de Ronaldo van Het Hart van Drenthe? Of speel je liever een potje basketbal. Het kan allemaal in onze pannakooi. Wij zorgen voor de ballen zodat er altijd gespeeld kan worden.

Vakantiepark met overdekt zwembad

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Eind van de dag kan je altijd een speurtocht of knutselwerkje ophalen wat je kan gaan doen als je daar zelf zin in heb. Kom dus gerust langs op de receptie om dit op te halen. In de zomervakantie komt er elke week een echt suikerspin kraampje hier kan je een lekkere zoete suikerspin kopen.

Bekijk hier ons animatieprogramma

Vakantiehuisje Drenthe last minute

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.