Kids & Fun

Er is genoeg te doen voor de kids op
Het Hart van Drenthe !!

Je hoeft je niet te vervelen

Op het Hart van Drenthe is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. Ben je wat groter dan kun je een stoere Berg skelter huren op de receptie.

Ga je liever met het hele gezin wat doen, speel dan een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan of ga lekker de natuur in en wandel ons Belevingspad.

Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten.

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen.

Huug’s Honk

In de schoolvakantie wordt er onder andere geknutseld in Huug’s Honk. Ook buiten de vakanties kunnen de kinderen hier terecht om te knutselen of een potje tafelvoetbal te spelen.

HartvanDrenthe_Natuur,activiteiten,rust35

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.