Kids & Fun

Er is genoeg te doen voor de kids op
Het Hart van Drenthe !!

Je hoeft je niet te vervelen

Op het Hart van Drenthe is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline, de kabelbaan of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. Ben je wat groter dan kun je een stoere Berg skelter huren op de receptie.

Ga je liever met het hele gezin wat doen, speel dan een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan of ga lekker de natuur in en wandel ons Belevingspad.

En wat dacht je van heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad? In het zwembad is een glijbaan het grote bad in, en voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een klein glijbaantje. Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten.

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Je bent ook welkom in Huug’s Honk als er geen animatie is, je mag er een spelletje komen doen of een potje tafelvoetbal.

Bekijk hier ons animatieprogramma

In 2022 is er pannakooi gerealiseerd.
Hier kan volop gevoetbald worden en je kan er ook nog lekker in basketballen.
Volop vertier voor onze kleinen gasten,
maar ook de wat oudere jeugd kan zich hierin prima vermaken.

Teddy de Eekhoorn

De zaak van de verdwenen wintervoorraad!!

De wintervoorraad van Teddy de eekhoorn is verdwenen, help jij hem om zijn wintervoorraad terug te vinden?
Een erg leuke familie activiteit, samen puzzelen, speuren en opdrachten uitvoeren.

Route
De speurtocht is 1,7 km en je doet er ongeveer 1,5 tot 2 uur over. De route loopt over het park en door de bosrand van Bungalowpark Het Hart van Drenthe.
Aan de hand van vragen en opdrachten moet je er achter komen waar de wintervoorraad van Teddy is gebleven.
Voor je begint lees je alles eerst goed door, vervolgens kun je je route beginnen. Gaat het jullie ook lukken om de voorraad terug te vinden?

Kosten
Het speurpakket is te koop op de receptie van het Hart van Drenthe. Deze kost €7,95 inclusief 1 inspecteursbutton.
Extra buttons zijn te koop voor €1,25 per stuk.

Er op uit!!

Willen jullie er een dagje tussenuit? Ook dan is er voldoende te beleven in de omgeving. Er zijn tal van grote, maar zeker ook kleine attracties die zeker de moeite waard zijn. Hieronder een opsomming. Maar kijk ook eens op Drenthe.nl  voor nog meer tips.

 

Op onze receptie helpen wij u graag op weg om er een mooie dag van te maken

Het Hart van Drenthe - Studio Flowables-44

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.