Vakantiepark voor kinderen

Bij Het Hart van Drenthe
zijn kinderen van harte welkom!

Vakantiepark voor kinderen

Vakantiepark voor kinderen

Heb je zin in een ontspannen en rustige vakantie op een kleinschalig park waar kinderen van harte welkom zijn? Boek dan een verblijf bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe! Bij ons is iedereen van harte welkom, jong en oud.

Ons bungalowpark is overzichtelijk ingericht met comfortabele en complete bungalows. Er is van alles te doen voor zowel volwassenen als kinderen, niet alleen op het park, maar ook daarbuiten. Door de ligging in de gemeente Midden-Drenthe is ons vakantiepark een goede uitvalsbasis voor zowel mooie fiets- en wandeltochten als leuke uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld het fraaie museumdorp Orvelte, het Hunnebedcentrum of Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Of ga met de kinderen naar het Gevangenismuseum, het Boomkroonpad of Wildlands.
Kijk voor alle activiteiten op de Drenthe.nl

Veel te beleven voor kinderen

Maar ook op het park is er veel te beleven voor kinderen. Ga bijvoorbeeld op avontuur op het Belevingspad Hart van Drenthe en ontdek alles over de natuur die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. De route is ongeveer drie kilometer en onderweg valt er veel te zien en beleven, opdrachten te maken en dingen te ontdekken. Een speurtocht die je nog wat extra uitdaging geeft op het Belevingspad haal je bij de receptie van het bungalowpark.

In het overdekte zwembad Huug’s Hunebad kun je zwemmen, en voor de allerkleinsten is er een pierenbadje. Ook zijn er speelveldjes om te voetballen of basketballen, er is een Panna kooi en je kunt tafeltennissen. Ballen en andere speelbenodigdheden zijn aanwezig. Skelters zijn te huur bij de receptie.

Fietsen in Drenthe

Ga er graag op uit met de kinderen? Bij de receptie huur je fietsen voor zowel volwassenen als kinderen. Voor kinderen is ook een  een ouder-kind fiets te huur, voor de allerkleinsten huur je een kinderzitje voor op de fiets. Ook is er een bakfiets te huur. Volwassenen kunnen een fiets met versnellingen, een tandem of een elektrische fiets huren.

Hier verveel je je nooit

Bij ons is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline, de kabelbaan of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. Ben je wat groter dan kun je een stoere Berg skelter huren op de receptie.

Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten.

Op zoek naar het leukste vakantiepark voor kinderen?

Boek een verblijf bij bungalowpark Het Hart van Drenthe en geniet van een heerlijke vakantie waar alles voor volwassenen en kinderen tot in de puntjes geregeld is!

.

Kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Er is zoveel te beleven op het park. Ook hebben wij in alle reguliere vakanties een animatieprogramma voor de kinderen. Deze kan je vinden in onze welkom pagina. In de zomervakantie wordt er ook altijd een gezellige BBQ georganiseerd en in 2022 hebben wij ons eerste zomerfeest gevierd.

Pannakooi
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.