Vakantiepark meivakantie

Op zoek naar een vakantiepark meivakantie?!

Vakantiepark meivakantie

U wilt er wel even tussenuit en bent op zoek naar een Vakantiepark meivakantie. Want wat is er nu fijner dan er een paar dagen gezellig met elkaar tussenuit te gaan. De dagen zijn al weer lekker lang en overal bloeien de bollen. In de meivakantie is ook altijd zoveel te zien en te bleven in en om Bungalowpark Het Hart van Drenthe. In de nabije omgeving zijn tal van leuke dorpjes en bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan museum dorpje Orvelte dit is het oerdorp van Drenthe!
Er zijn in de schaapkooi vast nog wel lammetjes te zien. Ook kan je daar een bezoek brengen aan Zoobizar, dit is het kleinste dierentuintje van Nederland. Ga je liever naar een grote dierentuin? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Wildlands in Emmen.

Op het park

Natuurlijk mag er op een vakantiepark meivakantie, een leuk animatieprogramma niet ontbreken. Wij organiseren tal van leuke activiteiten in de reguliere vakanties. Zo gaan we creatief aan de knutsel en worden er lekkere broodjes gebakken boven een vuurtje. Wist je dat je eind van de dag ook altijd iets leuks mag halen om in de bungalow te doen? Wil je liever zelf op pad dan is er ook van alles te doen op het park. We hebben een leuke speeltuin, een kabelbaan, een nestschommel en nog veel meer. Neem gerust een kijkje op onze website

Overdekt zwembad Huug’s Hunebad

Lekker zwemmen of het nu wel of niet lekker weer is buiten, dat kan in Huug’s Hunebad. Alle dagen van het jaar is het zwembad geopend. Ga je lekker ravotten in het bad op één van de drijfbuizen, of ben je liever aan het relaxen op de bubbelbank? Het kan allemaal. Voor onze kleinste gasten is er een peuterbadje met hunebed glijbaan.

Er op uit op de fiets

In de mooie en fietsrijke omgeving van Midden-Drenthe kan je alle kanten op. Met het grote fietsknopen netwerk kun je heerlijke fietstochten maken. Bij ons kun je hiervoor fietsen huren. Voor de korte tocht maar ook zeker geschikt voor de langere fietstochten. Uiteraard voorzien van voldoende versnellingen. Elektrische fietsen, fietsen met versnellingen, tandems, kinderfietsen, ouder en kind tandem en een bakfiets. Ook hebben wij verschillende fietsstoeltjes voor de verhuur.

Drenthe.nl

Voor nog meer tips kijkt u op Drenthe.nl 

Drenthe bungalowpark

Met de kids dichtbij
de speeltuin verblijven

Kies een bungalow die aan al uw wensen voldoet.