Bungalowpark Zwiggelte

Beleef de historie van
Bungalowpark Zwiggelte

Bungalowpark Zwiggelte

Ons Bungalowpark Zwiggelte is gelegen aan het Oranjekanaal net buiten het mooie dorp. Zwiggelte is een historisch esdorp in de gemeente Midden Drenthe. In 2020 is er een historische wandelroute ontwikkeld in en om Zwiggelte. Door middel van informatie panelen komt u meer te weten over dit bijzondere dorpje. De route is gratis verkrijgbaar op onze receptie

Omdat u op zoekt ben naar een Bungalowpark Zwiggelte bent u op onze website terecht gekomen. Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt in gemeente Midden Drenthe, en de naam zegt het al. U vindt ons midden in de provincie Drenthe. Dus pak die fiets of trek de wandelschoenen aan en ga op ontdekking in Drenthe

Gastvrijheid op Bungalowpark Zwiggelte

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom drinken wij in het hoogseizoen op dinsdag een kopje koffie in De Tuinkamer met onze gasten. De beheerder doet dan een welkomst woordje en verteld u wat u allemaal gezien moet hebben in de omgeving. Huug de Hooglander komt ook altijd even langs. De kinderen mogen met hem dansen en natuurlijk mogen de papa’s en mama’s ook meedoen. En daarna mag je met Huug op de foto. Deze dinsdagen zijn altijd super gezellig en een leuke voorbereiding voor de rest van je vakantie.

Maar er wordt nog veel meer georganiseer op Bungalowpark Hat Hart van Drenthe. In alle reguliere schoolvakanties hebben wij een animatie programma voor de kinderen. Zo word er geknutseld, broodjes gebakken, verstoppertje gespeeld en kan je elke dag (eind van de dag) iets leuks ophalen wat je in de avond bij je bungalow kan doen. Bijvoorbeeld een knutselwerkje of een gezelschapsspel. En dat allemaal helemaal gratis!!!

De bungalows

Al onze bungalows hebben hun eigen unieke inrichting, en dat maakt ons park zo bijzonder. Geen standaard huisjes die allemaal hetzelfde zijn. Maar hoe kan ik dan een huisje kiezen vraag je je misschien af? Hiervoor hebben wij een oplossing: de digitale plattegrond. Hierop kan je een bungalow aanklikken en dan volgen er een aantal foto’s en de kenmerken van de bungalow. Als je het lastig vindt om een goede keuze te maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag mee om een geschikte bungalow te vinden. Want je moet je toch wel helamaal thuis voelen op de vakantie in je bungalow.

bungalow zes persoons

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.