Fiets vakantie

Een ideale uitvalbasis voor uw fietsvakantie

2000 kilometer fietspaden in Drenthe

Er liggen in Drenthe 2000 kilometer aan fietspaden voor u klaar om uw fiets vakantie compleet te maken. Fiets dwars door de bossen of over de heide, maar ook de prachtige authentieke dorpjes zijn zeker een bezoek waard. Op de website van Drenthe.nlĀ  kunt u tal van routes vinden. Elk jaar in juli wordt de Drentse fietsvierdaagse georganiseerd dit is een groots evenement voor jong en oud die graag actief bezig zijn.

Fietsverhuur

Bungalowpark Het Hart van Drenthe beschikt ook over een fietsverhuur. Hier kunt u terecht voor het huren van verschillende fietsen zo hebben wij dames en heren fietsen met en zonder elektrische ondersteuning. Maar er zijn ook een aantal tandems en twee ouder/kind tandems. En natuurlijk zijn er voor onze jongste gasten ook fietsen te huur. Niets staat u dus in de weg voor een onvergetelijke fiets vakantie.

Fietsknopenroute

Drenthe beschikt over een prachtig netwerk met fietsknooppunten. Vanaf het park gaat u over onze fietsbrug links en start u bij knooppunt 52. Vanuit hierĀ  fiets u de hele omgeving door. Wilt u een keertje niet zo ver fietsen? Breng dan een bezoek aan museumdorp Orvelte met zijn leuke winkeltjes, gezellige terrassen en natuurlijk het kleinste dierentuintje Zoobizar
is dit dorp zeker een bezoekje waard.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.