Vakantiepark met
overdekt zwembad

Alle dagen kunnen zwemmen op ons
Vakantiepark met overdekt zwembad

Vakantiepark met overdekt zwembad

Of het nu regent of de zon schijnt, er kan altijd gezwommen op Bungalowpark Het Hart van Drenthe in overdekt zwembad Huug’s Hunebad. Want op een vakantiepark met overdekt zwembad mag en zwembad natuurlijk niet ontbreken.

Huug’s Hunebad heeft een luie trap, waardoor je gemakkelijk in het water kan komen. Voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een glijbaantje aanwezig. Wil je liever in het grote bad ravotten? Dat kan! Er is een glijbaan en er liggen leuke drijf attributen in het water. Ben je moe geworden van het spelen? Dan rust je gewoon even uit op de bubbelbank.

Alle dagen van het jaar kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad.
Het zwembad is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Zwemplassen

Op een warme dag zijn er ook vele mogelijkheden in de omgeving van Het Hart van Drenthe. Ga bijvoorbeeld zwemmen bij één van de zwemplassen.

Zwemplassen waar honden ook zijn toegestaan.

Zwembaden

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Eind van de dag kan je altijd een speurtocht of knutselwerkje ophalen wat je kan gaan doen als je daar zelf zin in heb. Kom dus gerust langs op de receptie om dit op te halen. In de zomervakantie komt er elke week een echt suikerspin kraampje hier kan je een lekkere zoete suikerspin kopen.

Bekijk hier ons animatieprogramma

Actief bezig met het hele gezin

Speel eens een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan. Of ga je lekker de natuur in en wandel Belevingspad Hart van Drenthe.

Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken. Het belevingspad is ca. 3 kilometer. De duur van je belevingstocht is minimaal 1,5 uur, maar fanatiekelingen kunnen zich hier ook uren vermaken.  Je start zo vanaf het park, en kom eerst even op de receptie de speurtocht ophalen voor nog meer plezier.

Wist je dat in bijna alle schoolvakanties Lizzy langs komt met haar suikerspin kraampje?! Dus heb jij nog even lekker gezwommen loop dan daarna maar even langs haar kraampje. De suikerspinnen zijn lekker zoet en het is ook altijd heel gezellig. De suikerspinnen kosten € 2,00 pers stuk.

Vakantiepark met overdekt zwembad
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.