Drenthe bungalowpark

Geniet van je vakantie op Drenthe bungalowpark

Drenthe bungalowpark

Waar kunt u het beste zijn als u Drenthe bungalowpark in de zoekbalk heeft staan? Natuurlijk op Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Op ons park hebben wij een tweetal bungalows staan, vier en zes persoons bungalows. Omdat elke bungalow apart is ingericht hebben wij een digitale plattegrond waar u alle kenmerken een een viertal foto’s van de bungalow kunt zien.

Wie komt er naar Drenthe bungalowpark?

Iedereen is van harte welkom op Het Hart van Drenthe. Maar een aantal doelgroepen hebben het hier extra naar hun zin. Dat zijn de jonge gezinnen, de senioren maar zeker ook de wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.
Drenthe is voorzien van een uitgebreid fiets en wandelnetwerk. Doormiddel van de knooppunten routes kunt mooi tochten maken, die u zo lang of kort kunt maken als u zelf wilt. Wij verkopen deze kaarten ook op onze receptie.

Kids op Het Hart van Drenthe

Wat is het heerlijk als uw kinderen het naar hun zin hebben op de vakantie. Dan pas komt u zelf ook helemaal tot rust. Wij hebben in alle reguliere vakanties een animatie programma voor de kinderen. Bekijk hier ons animatieprogramma.

Maar ook in de omgeving is er voor de kleinste genoeg te beleven. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt met de leukste uitstapjes.

Op onze receptie helpen wij u graag op weg om er een mooie dag van te maken.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.