Drenthe bungalowpark

Drenthe bungalowpark

Waar kunt u het beste zijn als u Drenthe bungalowpark in de zoekbalk heeft staan? Natuurlijk op Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Op ons park hebben wij een tweetal bungalows staan, vier en zes persoons bungalows. Omdat elke bungalow appart is ingericht hebben wij een digitale plattegrond waar u alle kenmerken een een viertal foto’s van de bunglow kunt zien.

Wie komt er naar Drenthe bungalowpark

Iedereen is van harte welkom iop Het Hart van Drenthe. Maar een aantal doelgroepen hebben het hier extra naar hun zin. Dat zijn de jonge gezinnen, de senioren maar zeker ook de wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. In ons overdekte zwembad kunnen onze jongste gasten zich heerlijk vermaken. De senioren trekken hier graag nog een baantje.

Wandelen en fietsen

Zoals u al weet is er in Drenthe voldoende natuur om dagenlang in rond te fietsen of te wandelen. Kijk een op Drenthe.nl voor fiets en wandeltips.
Wij hebben een pagina vol met leuke tips en uitstapjes, en ook op onze receptie helpen wij u graag op weg. Hier hebben wij diverse folders met routes voor de fiets of te voet. Ook verkopen wij hier de knooppunten kaarten.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.