Huisje huren in de meivakantie

U bent bij ons van harte welkom

Huisje huren in de meivakantie

Er even lekker tussen uit in de meivakantie wie wil dat nou niet. Kijk op onze website om een huisje te vinden dat bij u past en u bent er klaar voor om bij ons een huisje te huren in de meivakantie.

Er zijn verschillende type bungalows

Omdat al onze bungalows een eigen inrichting hebben zal er altijd wel een bungalow zijn die bij u past. Uw huisje huren in de meivakantie is hierdoor heel eenvoudig. U kijkt gewoon even op onze website, hier vindt u alle bungalow met hun kenmerken. Heeft u vragen over een bungalow dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Op het park

Natuurlijk zijn er op Het Hart van Drenthe tal van activiteiten die u met uw gezin kunt doen. Zo hebben wij een uitdagend Belevingspad die zo vanaf het park te wandelen is. Maar is nog zeker nog meer kijk maar eens voor de faciliteiten

In alle reguliere schoolvakantie is er animatie voor de kinderen. We gaan met ze knutselen, broodjes bakken of lekker het bos in.

Dagje weg met het gezin

Ga met de kinderen naar kabouterland of bezoek de kleinste dierentuin van Nederland; Zoo Bizar. In onderstaand overzicht staan verschillende leuke uitjes voor het gezin.

Wilt u reserveren?

Heeft u zin gekregen om de meivakantie bij ons door te brengen, u kunt vrijblijvend een prijsopgave maken voor de bungalow die u op het oog heeft. klik op prijzen en beschikbaarheid

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.