Huisje huren in de meivakantie

Kom een huisje huren
in de meivakantie

Huisje huren in de meivakantie

Even lekker een huisje huren  in de meivakantie wie wil dat nou niet?  Samen met de kinderen de paar heerlijke dagen beleven in het mooie Drenthe. Drenthe is jouw bestemming. Want Drenthe is mooi, ruim en vol uitdaging. Prachtige Nationale Parken en natuur om te ontdekken. Op de website van Drenthe.nl staan ontzettend veel tips en ideeën om jullie vakantie in Drenthe helemaal TOP te maken

Op het park

Tijdens het huisje huren in Drenthe zijn er op  Het Hart van Drenthe tal van activiteiten die u met uw gezin kunt doen. Zo hebben wij een uitdagend Belevingspad die zo vanaf het park te wandelen is. Op het park is een overdekt zwembad Huug’s Hunebad. Lekker glijden van de glijbaan, of spelen met één van de drijfbuizen. Voor onze kleinste gasten is er een peuterbadje, met glijbaantje en leuke gekleurde speelblokken. Mocht je wat slecht ter been zijn, er is een “luie trap” zodat iedereen makkelijk het bad in kan komen.
Maar is nog zeker nog meer kijk maar eens voor de faciliteiten

In alle reguliere schoolvakantie is er animatie voor de kinderen. Dus ook tijdens huisje huren in Drenthe. We gaan met ze knutselen, broodjes bakken of lekker het bos in. Elke vakantie komt ook onze grote vriend Huug de Hooglander op het park. Deze lieve knuffel koe is je beste vriend. Samen met de kinderen gaat hij dansen en je mag natuurlijk met hem op de foto.

De bungalows

Omdat al onze bungalows een eigen inrichting hebben zal er altijd wel een bungalow zijn die bij u past. Uw huisje huren in de meivakantie is hierdoor heel eenvoudig. U kijkt gewoon even op onze website, hier vindt u alle bungalow met hun kenmerken. Heeft u vragen over een bungalow dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Dagje weg met het gezin

Ga met de kinderen naar kabouterland of bezoek de kleinste dierentuin van Nederland; Zoo Bizar. In onderstaand overzicht staan verschillende leuke uitjes voor het gezin.

Wilt u reserveren?

Heeft u zin gekregen om de meivakantie bij ons door te brengen, u kunt vrijblijvend een prijsopgave maken voor de bungalow die u op het oog heeft. klik op prijzen en beschikbaarheid

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.