Bungalowpark honden welkom

Er samen op uit op een
Bungalowpark honden welkom

Bungalowpark Honden Toegestaan

Op zoek naar een bungalowpark waar honden meer dan welkom zijn? Zoek niet verder! Bungalowpark Het Hart van Drenthe is trots een bungalowpark honden toegestaan te zijn, en biedt een heerlijke uitvalsbasis voor u, uw gezin én uw trouwe viervoeters. Ontdek waarom ons park de perfecte plek is voor een vakantie vol wandelingen, avonturen, en ontspanning voor zowel u als uw hond(en).

Natuurlijk Genieten in Boswachterij Hart van Drenthe

Stap direct vanaf ons park het betoverende natuurgebied Boswachterij Hart van Drenthe in, waar kilometers aan wandelpaden op u wachten. Uw hond zal dol zijn op de geuren en ruimte, terwijl u samen geniet van de rustige omgeving. In de nabije omgeving van Bungalowpark Het Hart van Drenthe vindt u diverse losloopgebieden en zwemplassen, perfect voor avontuurlijke wandelingen en verkoelende duiken. Laat uw hond vrij rondrennen en ontdek de natuurlijke schoonheid van Drenthe. Of ga bijvoorbeeld naar Boswachterij Schoonloo waar de zwemplas Elletshaar ligt. Heerlijk ravotten met uw dieren terwijl u samen geniet van de prachtige natuur die Drenthe u te bieden heeft.

Klik hier voor de losloopgebieden in de omgeving.
Klik hier voor de zwemplassen waar u samen kunt genieten.

Viervoetervriendelijke Accommodaties

Bij ons bungalowpark kunt u aangeven dat uw viervoeter deel uitmaakt van uw vakantieplannen. Tijdens het reserveren geeft u eenvoudig aan dat u één of twee honden wilt meenemen. Kies voor extra gemak en vraag naar een bungalow met omheinde tuin, perfect voor onbezorgd speelplezier. Neem contact op met de receptie voor meer informatie.

Neem Contact Op voor een Hondvriendelijke Vakantie

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een hondvriendelijke vakantie op Bungalowpark Het Hart van Drenthe? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0593 346454 of stuur een e-mail naar info@hethartvandrenthe.nl. Wij heten u en uw viervoeter van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie in het hart van Drenthe!

Vakantiepark honden toegestaan

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.