Bungalowpark honden welkom

Er samen op uit op een
Bungalowpark honden welkom

Bungalowpark honden welkom

Waarom verder zoeken naar Bungalowpark honden welkom?!
Op bungalowpark Het Hart van Drenthe bent u van harte welkom samen met uw hond(en). Een vakantie is niks heerlijker dan samen genieten en daar horen de huisdieren natuurlijk bij. Kijk eens op de pagina bungalows en vindt de bungalow waarin uw huisdier ook welkom is. U kunt ook kijken op onze plattegrond naar de ligging van de bungalow. Klikt u op de door u uitgekozen bungalow dan kunt u een viertal foto’s zien van de inrichting.

Waarom het Hart van Drenthe?

Drenthe is een heerlijke uitvalsbasis voor een fijne vakantie. En u zoek een Bungalowpark honden welkom. Hier in Zwiggelte zitten we midden in de provincie Drenthe. Kijk u naar Bungalowpark honden welkom dan zal de omgeving u ook zeker niet teleurstellen.
Voor u als honden bezitter zijn er verschillende uitvalswegen. Vanaf het park loopt u zo Boswachterij Hart van Drenthe in, hier kunt u uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Voor een plattegrond van de boswachterij kunt u terecht op onze receptie. Wij helpen u graag op weg om een mooie wandeling te maken.

 

Of ga bijvoorbeeld naar Boswachterij Schoonloo waar de zwemplas Elletshaar ligt. Heerlijk ravotten met uw dieren terwijl u samen geniet van de prachtige natuur die Drenthe u te bieden heeft.

Wat heeft Drenthe te bieden?

Klik hier voor de losloopgebieden in de omgeving.
Klik hier voor de zwemplassen waar u samen kunt genieten.

Vakantiepark honden toegestaan

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.