Huisje huren Drenthe

Kom bij ons uw huisje huren Drenthe

Huisje huren Drenthe

U bent op zoek naar Huisje huren Drenthe, omdat u zin heeft in een heerlijke ontspannen vakantie in Drenthe. Bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe zult u zeker vinden wat u zoekt. Ons Bungalowpark ligt aan Boswachterij Hart van Drenthe. 4000 hectare aaneengesloten natuur, met gevarieerde bossen, tientallen vennen, weidse heidevelden en bronnen van beekdalen. Elk moment van de dag is het er anders; de mystiek van zon en nevel, de geur van alles wat groeit en bloeit, de afwisseling van open vennen en donker bos, de overweldigende stiltes. Hier heb je het gevoel dat je soms de natuur voor jezelf hebt.

Fietsen en wandelen

U wilt u Huisje huren Drenthe omdat u graag op de fiets of te voet de natuur in wilt.
En fietsen dat doe je in Drenthe! De provincie die met sferen strooit. Een afwisselend landschap van bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Voor toerfiets, e-bike, of mountainbike. We hebben een uitgebreid fietsnetwerk. Rijd van knooppunt naar knooppunt, volg een mooie vaste route of laat het aan het toeval over. Je komt hier altijd uit op een mooie plek.

Ook wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het ene moment sta je midden in een paarse zee vol heide. Even later wandel je door oude bossen, om vervolgens te genieten van een kopje koffie op een gezellig Drents brinkplein. Door de vele wandelpaden kun je alle kanten op. En de weg wijst zich hier vanzelf!  Neem eens een kijkje op de website van Drenthe.nl hier kunt u alles over wat Drenthe te bieden heeft.

Sterrenpracht!!!

Sterrenpracht, wel duizenden sterren!!!
In Drenthe kun je nog genieten van de prachtige sterrenhemel. Door de schone lucht en weinig licht vervuiling is onze provincie favoriet bij sterrenliefhebbers.
Om hier met z’n allen van te kunnen genieten en om de natuur zo min mogelijk te desoriënteren hebben we bewust gekozen voor weinig verlichting op ons park.

Woonkamer_Bungalow142

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.