Bungalowpark Assen

Op zoek naar een
Bungalowpark Assen?

Bungalowpark Assen

Tussen Assen en Westerbork in ligt Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Dus als u zoekt naar Bungalowpark Assen dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Assen ligt op maar 15 kilometer afstand van ons mooie park. Bij ons bent u dus vlakbij de stad maar u kunt ook volop genieten van de Drentse natuur. DeĀ  stad Assen staat bomvol met activiteiten, neem maar eens een kijkje op de link DitisAssen en laat u verrassen.

TT Circuit

Op maar 12 kilometer afstand van het park ligt het TT Circuit in Assen. Hier worden jaarlijks de wereld beroemde motorraces gehouden. Spectaculaire motoren vullen het straatbeeld in Assen en omgeving. Gaat uw liefde uit naar deze stoere sport? Boek dan een bungalow op ons park en mis niks van dit evenement.

Op de fiets of met de taxi

Op het park is er de mogelijkheid om een fiets te huren. Alle fietsen (met uitzondering van de elektrische) kunt u huren om naar het circuit te gaan. Ook verblijven er altijd een paar taxichauffeurs op het park, zij brengen u natuurlijk ook graag naar Assen toe.

Voor de achterblijvers

Terwijl u geniet van de races wil je toch dat je geliefde het ook goed naar hun zin hebben. Nou zij hoeven zich zeker niet te vervelen op het park. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen wat er allemaal te doen op het park en in de omgeving.

TT Logo

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.