Vakantie in Drenthe

Vakantie in Drenthe
is pas echt vakantie vieren

Op zoek naar een vakantie in Drenthe?

Bent u op zoek naar een vakantie in Drenthe dan bent u bij u ons zeker op het juiste adres. Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt in de gemeente Midden Drenthe en van hieruit kunt u de hele provincie ontdekken. Drenthe is altijd in beweging en het is hier nooit saai, kijk maar eens op de website van drenthe.nl om alvast leuke ideeën op te doen. Ook in de nabije omgeving zijn tal van gezellige dorpen waar regelmatig leuke evenementen georganiseerd worden.

Geschiedenis

Drenthe is de oudste provincie van Nederland, vandaar dat het hier ook bol staat van de vaderlandse geschiedenis. In Assen vindt u het Drents  museum
waar veel te vinden is over de geschiedenis van Drenthe, maar ook de wisselende tentoonstellingen zijn zeker een bezoekje waard. Misschien wilt u op uw vakantie in Drenthe ook wel een bezoek brengen aan het Voormalig Kamp Westerbrok een deel uit onze geschiedenis waar wij zeker niet aan voorbij mogen gaan. Voormalige Kamp Westerbork ligt lopend op vier kilometer vanaf ons park. U loopt dan over de Schattenberg, langs deze weg hebben de Canadese het kamp bevrijd.

Reserveren?

U bent enthousiast geworden, en wilt graag gaan reserveren. Dat kunt u zelf doen op onze website met de volgende link
Maar wij helpen u ook graag bij het zoeken naar een geschikte bungalow, wij zijn dagelijks bereikbaar op
telefoonnummer 0593 346454.

In 2021/2022 zijn er een aantal bungalows volledig gerestyled. Wilt u graag verblijven in één van deze bungalow, neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag om een mooie bungalow voor u uit te zoeken.

Vier persoons bungalow

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.