Roompot Drenthe

Kleinschalig en Gastvrij

Roompot Drenthe

U bent op zoek naar een Roompot Drenthe bungalowpark. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een eigenaren park en verhuurd haar bungalows bij Roompot en Hogenboom.
Al jarenlang hebben wij een fijne samenwerking met deze verhuur organisaties.
Als u op de BEKIJK NU BUTTON klik dan komt u in het reserveringsysteem van Roompot..
Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een kleinschalig park midden in de provincie Drenthe. Vanuit het park heeft u tal van mogelijkheden om uw vakantie helemaal compleet te maken. Op de website van Drenthe.nl kunt u vinden wat er zoal te doen is in onze mooie oer provincie.

Op zoek naar een bungalow

Bij ons op het park is geen bungalow hetzelfde. Elke eigenaar heeft zijn eigen smaak en steil aan de bungalow gegeven. Bij Roompot Drenthe kunt u op de plattegrond kijken en een bungalow uitzoeken naar uw persoonlijke voorkeur. Heeft u liever hulp met het zoeken naar een geschikte bungalow? Dan mag kunt u contact opnemen met onze receptie. Wij helpen u graag op weg naar een heerlijke vakantie. 0593346454 of stuur een mail naar info@hethartvandrenthe.nl

Wat is er te doen?

Hoewel Bungalowpark Het Hart van Drenthe aangesloten is bij Roompot Drenthe, is het bij ons allemaal wat kleinschaliger opgezet. Dat betekend niet dat er niet voldoende te belevenis. De kids kunnen zich vermaken op de air trampoline, de speelkooi of ze roetsen van de kabelbaan. In mei 2022 is er een hele nieuwe panna-kooi gerealiseerd hierin kan heerlijk gevoetbald worden.

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Je bent ook welkom in Huug’s Honk als er geen animatie is, je mag er een spelletje komen doen of een potje tafelvoetbal.

Bekijk hier ons animatieprogramma

In 2021/2022 zijn er een aantal bungalows volledig gerenoveerd en gerestyled. U kunt op de plattegrond aan de foto’s zien welke bungalows dit zijn. U mag ook altijd contact met ons opnemen zodat we samen een mooie bungalow voor u uit kunnen zoeken.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.