Vakantie met hond

Neem uw huisdier maar mee op vakantie

Beleef hier uw vakantie met hond

Wat is er nu gezelliger dan een vakantie met hond? In een groot aantal van onze bungalows is uw huisdier dan ook van harte welkom. Vanaf het park kunt u met uw hond Boswachterij Hart van Drenthe in wandelen. Op het park hangen vuilnisbakken met poepzakjes erin, dus mocht uw huisdier een keer iets op het park doen dan kunt u het gelijk opruimen. Op onze bungalow pagina kunt u de bungalow uitzoeken die aan uw wensen voldoet.

Hondenlosloop gebieden en vuurwerk arm

In de nabije omgeving zijn een aantal hondenlosloop gebieden te vinden. U kunt deze vinden op de de website van doggy dating
Ons park is niet vuurwerkvrij, echter wordt er hier aanzienlijk minder vuurwerk afgestoken dan in de gemiddelde stad. Uw vakantie met hond zal hierdoor een stuk aangenamer zijn en u gaat het nieuwe jaar zeker relaxed in.
Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Voorkeur huisdier toegestaan

Wilt u dus op vakantie met uw hond , dan moet u in de reservering aangeven huisdieren toegestaan. Ook kunt u kijken op de pagina bungalows, hierin ziet u in één oogopslag in welke bungalows huisdieren zijn toegestaan. Is de tuin niet helemaal afgesloten voor uw huisdier, dan kunnen wij voor u een hekje plaatsten.

Honden opvang

Op één kilometer vanaf ons park bevind zich hondenopvang Darling. Mocht u dus toch liever een keertje zonder uw hond op vakantie gaan dan kan uw hond hier liefdevol opgevangen worden.
Neem gerust contact op deze enorme dierenvrienden. Zij staan u graag te woord om uitleg te geven over de hondenopvang.

inrichting bungalow A Drenthe

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.