Bungalowpark met Pinksteren

Een heerlijk lang weekend op een
Bungalowpark met Pinksteren

Bungalowpark met Pinksteren

Wie wil er nu niet even tussenuit naar een Bungalowpark met Pinksteren. Dit weekend leent zich perfect voor een minivakantie voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich op het park vermaken in de speeltuin, de air trampoline of op de kabelbaan. Is het een dagje wat minder weer dan kunnen ze zich uitleven in het overdekte zwembad Huug’s Hunebad.  deze is 365 dagen per jaar geopend.

Als u op zoek bent naar en bungalowpark met Pinksteren kijk dan eens goed op onze website of er een geschikte bungalow voor u beschikbaar is.

Wat is er te doen

U loopt van Het Hart van Drenthe zo Boswachterij Hart van Drenthe in, hier zijn tal van wandel en fiets routes in het uitgestrekte bosgebied ook is er een uitkijktoren
U kunt ook kijken op de website van Drenthe.nl voor diverse wandel en fiets routes. In de nabije omgeving is er ook genoeg te beleven, hieronder hebben wij een rijtje tips voor u.

U ziet het er is genoeg te beleven

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord, u kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op nummer 0593 346454 of u kunt ons mailen.
info@hethartvandrenthe.nl

U kunt ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina, zo blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen op ons park.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.