Voorjaarsvakantie Drenthe

Kom tot rust in het mooie Drenthe

Voorjaarsvakantie Drenthe

Hoewel de winter nog niet afgelopen is, bent u al in gedachte bij een Voorjaarsvakantie Drenthe. Misschien ligt er wel ijs op het Oranjekanaal en kan er heerlijk geschaatst worden. Maar het kan ook al voorzichtig voorjaarsweer zijn en kunt u genieten van de eerst bolletjes die zich laten zien. Wat het weer ook doet, u hoeft zich niet te vervelen op Bungalowpark Het Hart van Drenthe. De kinderen kunnen buiten spelen op het Beleefpad of heerlijk zwemmen in Huug’s Hunenbad.

Midden in Drenthe

Omdat Bungalowpark Het hart van Drenthe midden in de provincie ligt zijn wij een ideale uitvalbasis voor diverse uitstapjes. Zelfs in de voorjaarsvakantie Drenthe in de natuur rondom het park prachting.
Maar u kan natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan de Hunebedden, Het grootste Hunebed ligt in Borger, hier vindt u ook het Hunebedcentrum.
Op fietsafstand ligt museumdorp Orvelte, ook hier zijn tal van bezienswaardigheden. Op onze receptie helpen wij u graag op weg om een mooie dag te gaan maken. Op onze Facebook pagina delen wij regelmatig activiteiten die leuk voor u kunnen zijn. Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina of ga ons volgen zodat u helemaal op de hoogte blijft van uw favoriete park.

Rust en rustig gelegen

Bent u op zoek naar een bungalow die op een rustige plek ligt op het park dan helpen wij u graag mee om deze voor u uit te zoeken. Hieronder een kleine opsomming van bungalows die aan de bosrand liggen:

Dit zijn een aantal voorbeelden van rustig gelegen bungalows. Voor meer bungalows kijkt u op onze plattegrondĀ hier kunt u ook de eigenschappen van elke bungalow vinden.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.