Familie vakantie

Alles voor een echte familie vakantie

De ultieme familie vakantie op
Het Hart van Drenthe

Bent u op zoek naar een echte Familie vakantie? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Op Het Hart van Drenthe is er namelijk vertier voor iedereen. Maar zeker de activiteiten die voor het hele gezin geschikt zijn, zijn echt een aanrader. Wacht dacht u ervan om met het hele gezin het  Belevingspad te gaan lopen?

Er op uit

Gaat u liever een dagje op pad met de hele familie dan is er in de omgeving ook voldoende te beleven. Voor een echte fijne vakantie hoeft u dus niet naar het buitenland. Ga eens op wereld reis naar Wildland Adventure Zoo hier ziet de dieren van over de hele wereld. Of kijk hoe de hunebedbouwers leefden in het Hunebedcentrum. 

Bij de bungalow

Al onze bungalows hebben een heerlijke ruime tuin en de meeste hebben daarin ook veel privacy. De kinderen zullen zich hierin heerlijk vermaken, zonder dat u zich gelijk druk hoeft te maken  om de buren. Neem eens een kijkje op onze interactieve plattegrond zodat u mooi plekje kunt uitzoeken op het park.

Animatie

In alle reguliere schoolvakanties hebben wij een leuk programma voor de kinderen. Zo gaan we met ze knutselen het bos in of lekker broodjes bakken boven een vuurtje. Eind van de dag kan er altijd op de receptie iets leuks opgehaald worden. Wat dacht je van een leuk spel of een knutselwerkje voor in de bungalow. In onze welkompagina vindt je het animatie programma voor de eerst volgende vakantie.

Wat is er nu heerlijker dan met het hele gezin iets te ondernemen. Trek de wandelschoenen aan en loop met z’n allen het Belevingspad Hart van Drenthe. Loop zo vanaf het park dit drie kilometer lange pad, vol met opdrachten en uitdagingen. Je kan natuurlijk ook een hengeltje uitgooien in het Oranjekanaal. Hier zit lekker veel vis, en het is ook nog eens heerlijk ontspannen zitten aan de waterkant.

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.