Drentse fietsvierdaagse

Lekker op de fiets tijdens de
Drentse fietsvierdaagse

Drentse fietsvierdaagse

U bent op zoek naar een plek om te overnachten tijdens de fietsvierdaagse. Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt op maar vijf kilometer afstand van de startplaats Westerbork. Ons bungalowpark is kleinschalig en gemoedelijk.

Wil je Drenthe op de fiets beleven? Doe dan van 27 t/m 30 juli mee met dit geweldige evenement. U kunt er ook voor kiezen om 1 dag mee te doen i.p.v. alle 4 de dagen. Voor kinderen worden er 4Kids route uitgestippeld en voor minder valide deelnemers zijn Roll-On routes samengesteld.

Startplaats Westerbork

Westerbork zal ook tijdens de fietsvierdaagse bol staan van de evenementen, neem eens een kijkje op de website van Zomeractiviteiten om alvast in de stemming te komen.

Fietsverhuur

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw eigen fiets mee te nemen, maar heeft u daar geen zin in dan kunt u heel gemakkelijk bij ons een fiets huren. Uiteraard voorzien van voldoende versnellingen. Elektrische fietsen, fietsen met versnellingen, tandems, kinderfietsen, ouder en kind tandem en een bakfiets. Ook hebben wij verschillende fietsstoeltjes voor de verhuur.

Kom alvast in de stemming en bekijk dit leuke filmpje op YouTube

Komt u na een heerlijke dag fietsen terug, dan is het volop genieten bij uw bungalow. Al onze bungalows hebben heerlijke ruime tuinen met veel privacy. Door de ruime tuinen is er altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden.

Overnachten in Drenthe
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.