Bungalowpark voorjaarsvakantie

Samen genieten op een Bungalowpark voorjaarsvakantie

Bungalowpark voorjaarsvakantie

Er even tussenuit in een Bungalowpark voorjaarsvakantie. Laat u verrassen met wat Bungalowpark Het Hart van Drenthe u te bieden heeft. Zo hebben wij voor de kinderen in alle regulieren vakanties een animatieprogramma, maar er zijn ook heel veel andere leuke activiteiten voor onze jongste gasten. Op deze link kunt u dat eens rustig lezen en alvast genieten van de voorpret met de kids.

Animatie

In alle reguliere vakanties organiseren wij diverse activiteiten voor de kinderen. Zo word er in Huug’s Honk geknutseld of een leuke film gekeken. Maar we gaan ook graag met ze naar buiten om de natuur in te gaan. En wat dacht je van broodjes bakken boven een vuurtje? Ook zal er af en toe een activiteit georganiseerd worden waar het hele gezin aan mee kan doen. Je bent ook welkom in Huug’s Honk als er geen animatie is, je mag er een spelletje komen doen of een potje tafelvoetbal.

Bekijk hier ons animatieprogramma

Er op uit

Ook in de nabije omgeving is er van alles te beleven wat uw vakantie Bungalowpark voorjaarvakantie tot een echt familie feest gaat maken. Ga er maar eens voor zitten met een kopje thee en zoek alvast wat activiteiten uit die voor u en u gezin een toevoeging aan de vakantie zijn.

Dagje weg met het gezin

Ga met de kinderen naar kabouterland of bezoek de kleinste dierentuin van Nederland; Zoo Bizar. In onderstaand overzicht staan verschillende leuke uitjes voor het gezin.

Kortom er is genoeg te beleven in de omgeving, heeft u nog vragen dan helpen wij u graag. U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0593 346454 of u kunt een mail sturen naar info@hethartvandrenthe.nl.

Lijkt het u leuk om op de hoogte te blijven van wat er gaande is op ons park? Volg ons dan op onze Facebook pagina.

image00001

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.