Bungalowpark voorjaarsvakantie

Even weg met het hele gezin

Bungalowpark voorjaarsvakantie

Er even tussenuit in een Bungalowpark voorjaarsvakantie. Laat u verrassen met wat Bungalowpark Het Hart van Drenthe u te bieden heeft. Zo hebben wij voor de kinderen in alle regulieren vakanties een animatieprogramma, maar er zijn ook heel veel andere leuke activiteiten voor onze jongste gasten. Op deze link kunt u dat eens rustig lezen en alvast genieten
van de voorpret met de kids.

Er op uit

Ook in de nabije omgeving is er van alles te beleven wat uw vakantie Bungalowpark voorjaarvakantie tot een echt familie feest gaat maken. Ga er maar eens voor zitten met een kopje thee en zoek alvast wat activiteiten uit die voor u en u gezin een toevoeging aan de vakantie zijn.

Dagje weg met het gezin

Ga met de kinderen naar kabouterland of bezoek de kleinste dierentuin van Nederland; Zoo Bizar. In onderstaand overzicht staan verschillende leuke uitjes voor het gezin.

Kortom er is genoeg te beleven in de omgeving, heeft u nog vragen dan helpen wij u graag. U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0593 346454 of u kunt een mail sturen naar info@hethartvandrenthe.nl.

Lijkt het u leuk om op de hoogte te blijven van wat er gaande is op ons park? Volg ons dan op onze Facebook pagina.

e chopper_e1

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.