Kindvriendelijk bungalowpark

Op zoek naar een
Kindvriendelijk bungalowpark

kindvriendelijk bungalowpark

Voor je gezin ben je op zoek naar een Kindvriendelijk bungalowpark. Want wat is er nu mooier dan blije kindjes die het naar hun zin hebben op de vakantie?! Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe weet je zeker dat dit gaat lukken. Het park is kleinschalig opgezet en ook de animatie sluit hier mooi  op aan. Gezellig knutselen met elkaar, broodjes bakken of een bingo. Het is er allemaal in de vakanties. Als het lekker warm weer is dan worden er verkoelende waterspelletjes georganiseerd, is het weer wat minder dan kijken we gewoon een film met elkaar. Kortom je hoeft je zeker niet te vervelen. Op onze welkom pagina vindt je het animatie programma, hier kan je dus alvast een kijkje nemen om de voorpret te laten beginnen.

Belevingspad Hart van Drenthe

Even lekker naar buiten met elkaar? Je loopt zo vanaf het park het Beleefpad op .
Boompje klimmen, hutten bouwen, sporen zoeken of gewoon lekker genieten van de natuur, dat kan op Belevingspad Hart van Drenthe. Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken. Veel plezier op Belevingspad Hart van Drenthe.

Het belevingspad is ca. 3 kilometer lang en is voor iedereen gratis toegankelijk. De duur van je belevingstocht is minimaal 1,5 uur, maar fanatiekelingen kunnen zich hier ook uren vermaken. Voor nog meer uitdaging kan je op de receptie van Het Hart van Drenthe een speurtocht ophalen. De start van het belevingspad is bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe. De Tuinkamer en speelvoorzieningen maken het uitje naar het Belevingspad helemaal compleet.

Overdekt zwembad “Huugs Hunebad”

Als je op zoek bent naar een kinderlijk bungalowpark dan mag een overdekt zwembad toch zeker iet ontbreken. Alle dagen van het jaar kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad.
Het zwembad is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 20.00 uur.

Huug’s Hunebad heeft een luie trap, waardoor je gemakkelijk in het water kan komen. Voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een glijbaantje aanwezig. Wil je liever in het grote bad ravotten? Dat kan! Er is een glijbaan en er liggen leuke drijf attributen in het water. Ben je moe geworden van het spelen? Dan rust je gewoon even uit op de bubbelbank.

Skelters