Park Drenthe

Gezellig en gemoedelijk
op ons Park Drenthe

Park Drenthe

Gezellig en gemoedelijk park Drenthe?
Bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe komt u helemaal tot rust.

Bent u op zoek naar een gezellig familie park in Drenthe waar alles tot in de puntjes voor u geregeld is zodat u zich nergens druk om hoeft te maken? InĀ  Bungalowpark Het Hart van Drenthe komt u toe aan rust en ontspanning, aan een paar dagen om helemaal in te vullen zoals u dat graag wilt.

Wilt u bijvoorbeeld alle dagen lekker uit eten, trekt u graag de wandelschoenen aan of gooit u graag een hengeltje uit in viswater? Of misschien wilt u ons park in Drenthe wel gebruiken als uitvalsbasis om leuke activiteiten te ondernemen en bezienswaardigheden te bezoeken in de regio. Of wilt u gewoon alle dagen lekker op het park blijven om te genieten van uw gezin en de rust. Bij ons kan en mag het allemaal.

Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt, zoals de naam al zegt, centraal in Drenthe. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Assen (twintig kilometer), Emmen (dertig kilometer) of Westerbork (vijf kilometer) en het museum dorp Orvelte ligt ook op maar zes kilometer afstand. Allemaal plaatsen met leuke bezienswaardigheden of dingen om te ondernemen voor jong en oud.

In onderstaand overzicht staan de dorpen en steden die zich in de omgeving van het bungalowpark bevinden.

  • Westerbork (ca. 5 km)
  • Orvelte (ca. 7 km)
  • Beilen (ca. 9 km)
  • Assen (ca. 20 km)
  • Borger (ca.20 km)
  • Emmen (ca. 30 km)
  • Groningen (ca. 50 km)

Actief

Houdt u van wandelen? Er lopen veel wandelpaden langs het bungalowpark die leiden door het gevarieerde landschap van Drenthe en langs en door fraaie natuurgebieden. Liever fietsen? We hebben bij de receptie leuke fietsroutes van verschillende lengtes. Uiteraard kunt u bij ons ook een fiets huren. Zwemmen? In de buurt van ons park in Drenthe liggen verschillende natuurzwemplassen en recreatieplassen.

Tijd voor een lekkere lunch of diner na een dagje op stap in de omgeving van het bungalowpark? Er zijn verschillende eetgelegenheden in de buurt van het park, van een gezellig restaurant of een knusse braderie of een pannenkoekenrestaurant.

Ook toe aan ontspanning en natuur? Boek dan snel een verblijf op ons fraaie park in Drenthe!

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.