Goedkoop overnachten Drenthe

Kom bij ons goedkoop overnachten Drenthe

Goedkoop overnachten Drenthe

Boek een verblijf bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe.

Ben je op zoek naar een plaats waar je goedkoop kunt overnachten in Drenthe? Kom dan naar Bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte! Hier vind je alle rust en ruimte om heerlijk en voordelig te ontspannen tijdens een vakantie waarin alles tot in de puntjes geregeld is.

Omgeving

Op het park is van alles te doen, maar ook buiten het vakantiepark is veel te beleven. Je kunt de provincie wandelend of fietsen ontdekken, op eigen gelegenheid of aan de hand van fiets- of wandelroutes die je bij onze receptie krijgt. We hebben verschillende langere en kortere routes. Ook geven onze medewerkers je graag advies en informatie over bezienswaardigheden langs de routes.

Ons park ligt gunstig ten opzichte van allerlei bezienswaardigheden en activiteiten, zoals Wildlands, het Hunebedcentrum en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Er liggen verschillende natuurzwemplassen in de buurt, en in diverse plaatsen in de omgeving van Zwiggelte vind je restaurants waar je goed en lekker kunt eten.

Bungalows

We hebben bungalows voor vier en voor zes personen. Alle bungalows hebben gratis WiFi en zijn compleet ingericht. Er zijn bungalows waar huisdieren zijn toegestaan en huisdiervrije bungalows. Een aantal van onze bungalows is in 2021 en 2022 volledige gerestyled. Alle bungalows hebben een prettige lichtinval en een ruime tuin met veel privacy waar je lekker kunt zitten.

Al onze bungalows hebben hun eigen unieke inrichting, en dat maakt ons park zo bijzonder. Geen standaard huisjes die allemaal hetzelfde zijn. Je kunt eenvoudig een huisje kiezen op onze digitale plattegrond. Hierop kan je een bungalow aanklikken en dan volgen er een aantal foto’s en de kenmerken van de bungalow.

Ook goedkoop overnachten in Drenthe?

Boek snel een verblijf bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte en geniet van een ontspannen en heerlijke vakantie! Wilt u graag een bungalow op voorkeur reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.
0593 346454

U bent op zoek naar Goedkoop overnachten in Drenthe. Dan bent u bij ons aan het goede adres. En ondanks dat u bij ons goedkoop kunt overnachten, is het park van alle faciliteiten voorzien. Kortom heel veel vakantie plezier voor een goede prijs. Wij maken graag voor u geheel vrijblijvend een prijsopgave. U kunt ons bellen op nummer 0593 346454 of een mail sturen naar info@hethartvandrenthe.nl. Wij helpen u graag om een bungalow te vinden die geheel bij u vakantie past.

Goedkoop overnachten Drenthe
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.