Herfstvakantie bungalowpark

Er tussenuit in de herfstvakantie

Herfstvakantie
Bungalowpark Het Hart van Drenthe

U wilt samen met uw geliefde een paar dagen weg met de herfstvakantie. Dan bent u bij ons op Bungalowpark Het Hart van Drenthe zeker op het juiste adres. Er is in de herfstvakantie bungalowpark weer van alles te beleven op ons heerlijke park. Zo is er in elke vakantie een leuk animatie programma voor de kinderen. Klink op de link om het programma van de eerstvolgende vakantie te bekijken. Ook in de omgeving is er altijd van alles te beleven. Neem eens een kijkje op de site van Drenthe.nl voor de uitstapjes en evenementen in de omgeving.

Actief bezig met het hele gezin

Speel eens een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan. Of ga je lekker de natuur in en wandel Belevingspad Hart van Drenthe.

Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken. Het belevingspad is ca. 3 kilometer. De duur van je belevingstocht is minimaal 1,5 uur, maar fanatiekelingen kunnen zich hier ook uren vermaken.  Je start zo vanaf het park, en kom eerst even op de receptie de speurtocht ophalen voor nog meer plezier.

Huug’s Hunebad

365 dagen per jaar kan er gezwommen worden in ons  overdekte zwembad Huug’s Hunebad.
Leef je lekker uit op één van de drijfbuizen of glij van de stoere Hunebed glijbaan af.
Voor onze kleinste gasten is er een peuterbadje met een Hunebed glijbaantje.
Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Omdat de waterdiepte 1,35 meter is, is er geen permanent toezicht aanwezig.

Herfstvakantie

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.