Bungalowpark herfstvakantie

Heerlijk genieten van de herfst
op Bungalowpark herfstvakantie

 

Bungalowpark herfstvakantie

Terwijl de zon nog z’n laatste warme stralen geeft, geniet u op uw bungalowpark herfstvakantie.
Trek de wandelschoenen maar aan en loop zo het park af het 5000 hectare grote bos in. Boswachterij Hart van Drenthe heeft alles wat u verwacht. Ruige paden en sprookjesachtige vennetjes liggen op u te wachten. Op onze receptie hebben wij diverse wandelroutes die u herfstwandeling helemaal compleet te maken.

Nationale parken

Bent u toch op Bungalowpark herfstvakantie dan moet u ook zeker een bezoek brengen aan één van onze nationale parken. Drenthe telt er maar liefst drie Nationale Parken en heeft talloze prachtige natuurgebieden. Alle ruimte om te genieten, met de kans dat je niemand tegen komt. Hier zet je de wereld even op pauze en en maak je je hoofd leeg. Fiets door de bossen.
Struin over heidevelden.
Maak kennis met Drenthe en bezoek het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa.
U kunt alles lezen over de parken op Drenthe.nl

Met de kids op vakantie?!

Op het Hart van Drenthe is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline, de kabelbaan of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. In 2022 is er een nieuwe pannakooi gekomen. Hierin kun je een tof potje voetbal spelen en er kan gebasketbald worden.
Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten.

Ga je liever met het hele gezin wat doen, speel dan een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan of ga lekker de natuur in en wandel ons Belevingspad.

En wat dacht je van heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad? In het zwembad is een glijbaan het grote bad in, en voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een klein glijbaantje. Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Er kan ook alle dagen gezwommen worden in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad.
Dus of nu de zon schijnt of het regent in de herfstvakantie,
je hoeft zeker niet in de bungalow te blijven zitten.

Bungalowpark met overdekt zwembad
Vakantiepark Assen

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.