Vakantiepark Westerbork

Op zoek naar een
Vakantiepark Westerbork?

Vakantiepark Westerbork

Kleinschalig vakantiepark Westerbork

Ben je op zoek naar een leuk, gezellig en kindvriendelijk vakantiepark bij Westerbork? Kom naar Bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte! Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met alle faciliteiten die van jouw korte of lange vakantie een ontspannen, heerlijke en onvergetelijke beleving maken.

Door de gunstige ligging in de gemeente Midden-Drenthe is ons vakantiepark een goede uitvalsbasis voor allerlei leuke, spannende en ontspannen uitjes. Bezoek bijvoorbeeld Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Hunebedcentrum of het Gevangenismuseum. Ben je op vakantie met kinderen? Ga dan naar Wildlands, het Boomkroonpad of naar één van de natuurzwemplassen waar je een hele dag op het strand en in het water doorbrengt.

Voormalig kamp Westerbork

De geschiedenis van kamp Westerbork is vooral bekend vanwege de jaren 1942-1945. Het kamp werd echter al in 1939 gebouwd als vluchtelingenkamp. Tot de afbraak in 1971 is het kamp nagenoeg voortdurend in gebruik geweest. Wil je tijdens je vakantie een bezoek brengen aan Voormalig kamp Westerbork, dan ben je bij ons al in de buurt. Ons park ligt op loopafstand maar 4 kilometer bij het voormalig kamp vandaan. U kunt ook met de fiets of auto naar het bezoekerscentrum van hieruit kunt u kiezen om lopend of met de pendelbus naar het voormail kamp te gaan.

Wandelen en fietsen bij Westerbork

Drenthe is een ideale provincie om te wandelen en te fietsen. Er lopen fraaie wandel- en fietsenpaden langs het vakantiepark. Ga zelf op ontdekking uit of haal fiets- of wandelroutes bij de receptie. We hebben verschillende langere en kortere routes en geven graag advies over routes die langs bezienswaardigheden lopen.

Fietsen huren

Heb je geen fiets mee? Huur dan een fiets bij de receptie! We hebben fietsen voor volwassenen, waaronder elektrische fietsen, fietsen voor kinderen en zelfs een bakfiets. Je kunt de fiets voor één of meerdere dagen huren.

Kindvriendelijk park

Ons vakantiepark bij Westerbork is geschikt voor alle leeftijden. Ook kinderen kunnen er dus hun hart ophalen! Lekker zwemmen in het overdekte zwembad Huug’s Hunebad, de natuur ontdekken op het Belevingspad Hart van Drenthe, voetballen in de Panna kooi, een skelter huren of basketballen op een speelveldje. Er is van alles mogelijk. Het park is overzichtelijk en kleinschalig, wat het heel geschikt maakt voor kinderen om veilig te verkennen.

Op zoek naar het leukste vakantiepark bij Westerbork?

Boek een verblijf bij bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte en geniet van een heerlijk ontspannen en geheel verzorgde vakantie!

Wil je graag op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd op Bungalowpark Het Hart van Drenthe? Ga ons dan volgen op Facebook. Hier posten wij regelmatig de ontwikkelingen op het park. Ook vindt u hier de activiteiten die in de omgeving plaatsvinden.

Vakantiepark Westerbork
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.