Vakantiepark Pinksteren

Vakantiepark Pinksteren,
dat is heerlijk genieten
met het hele gezin

Vakantiepark Pinksteren
Bungalowpark Het Hart van Drenthe

De zon doet zijn uiterste best, de dagen zijn weer langer en de natuur staat in volle bloei. Een mooiere tijd om een Vakantiepark Pinksteren te zoeken is er eigenlijk niet. Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt midden in de provincie Drenthe in de gemeente Midden Drenthe. Centraler in Drenthe kan dus eigenlijk niet. Wij zijn dan ook zeker trots op de geweldige ligging van ons mooie park. Vakantiepark Pinksteren ligt aan het Oranjekanaal en aan Boswachterij Hart van Drenthe. Op welke manier je dus van het buitelen leven wilt genieten het kan hier!!! fietsen, wandelen maar ook vissen.  In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben wij een geweldig beleefpad aangelegd in 2019. Aan de hand van informatie en opdracht panelen kom je meer te weten over vogels, zoogdieren, insecten en planten, die Boswachterij Hart van Drenthe rijk is. Maar we dagen je ook uit om actief bezig te zijn zoals insecten op je hand te zetten, de leeftijd van een boom te bepalen en een bosmozaïek te maken. Veel plezier op Belevingspad Hart van Drenthe.
Het belevingspad is ca. 3 kilometer lang en is voor iedereen gratis toegankelijk. De duur van je belevingstocht is minimaal 1,5 uur, maar fanatiekelingen kunnen zich hier ook uren vermaken. Voor nog meer uitdaging kan je op de receptie van Het Hart van Drenthe een speurtocht ophalen.

Weg met het hele gezin

Vakantiepark Pinsteren is natuurlijk een ideaal weekend om met het hele gezin of misschien wel met de hele familie lekker weg te gaan. Wil je met de hele familie komen dan kan je kiezen voor een aantal bungalows vlak bij elkaar. Wij helpen op de receptie graag met het zoeken naar de geschikte bungalows voor jullie. Je kan natuurlijk ook vast een kijkje nemen op onze interactieve plattegrond. Hier kan je een bungalow aanklikken en alvast een kijkje nemen in de bungalows door op de foto’s te klikken.

Activiteiten voor de kids

In alle reguliere vakanties hebben wij een leuk programma voor de kinderen. Er wordt geknutseld, broodjes gebakken, of een bingo gedaan. Ook kan je eind van de dag altijd iets ophalen wat je later in je eigen bungalow kan doen. Denk bv aan een spelletje of een leuk knutselwerkje. Eén keer in de week komt het suikerspinkraampje van Lizzy. Lizzy maakt heerlijke zoete suikerspinnen voor maar € 2.00 per stuk. En het is nog altijd gezellig ook.

Wil je van al onze activiteiten op de hoogte blijven, volg ons dan op Facebook.

Lekker en gezellig!! Als Lizzy met haar suikerspinkraampje komt is het altijd feest op het park. Voor maar € 2.00 per stuk maakt zij de heerlijkste suikerspinnen. ik weet zeker dat de grote mensen stiekem een hapje van je willen. Hou jij niet zo van suikerspinnen dan kan je op onze receptei ook altijd terecht voor een lekker Ola ijsje.

Suikerspinkraampje
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies je Bungalow op
de ligging op het park

Zoek je een mooi plekje voor de Pinksteren? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.