Vakantiepark Drenthe
met hond

Op vakantiepark Drenthe met hond zijn
honden echt welkom

Vakantiepark Drenthe met hond

Bij Het Hart van Drenthe zijn honden welkom!
Dus zoek niet langer naar een Vakantiepark Drenthe met hond.
Wilt u lekker op vakantie maar uw hond niet thuis of in het pension achter laten? Bij bungalowpark Het Hart van Drenthe zijn honden van harte welkom! Uw trouwe huisdier heeft tenslotte ook recht op een fijne vakantie. In veel van onze huisjes is een hond toegestaan. Zo kunt u lekker samen op vakantie.

U bent erg gehecht aan uw hond en uw hond is erg gehecht aan u. Hij maakt deel uit van het gezin, en als u op vakantie gaat wilt u geen gezinslid achter laten. Daarom is het fijn dat uw hond van harte welkom is op bungalowpark Het Hart van Drenthe! Samen met uw trouwe huisdier maakt u er een gezellige vakantie van.

Wandelen met uw hond

In de omgeving van het bungalowpark kunt u heerlijk wandelen met uw hond(en). Er zijn veel wandelpaden voor kortere en langere wandeltochten die de natuur in gaan en door of langs natuurgebieden lopen. Genoeg te beleven voor uw hond dus! Let wel goed op de bordjes langs de wandelpaden. Soms is het verplicht uw hond aan te lijnen in verband met loslopend vee in bijvoorbeeld een natuurgebied.

Fietsen met de hond

Kan uw hond in een karretje achter de fiets? Dan kunt u ook leuke routes fietsen. Dat kan met een eigen route, maar u kunt ook mooie fietsroutes in verschillende lengtes halen bij onze receptie. Wij geven u graag advies en tips voor mooie routes! Ook geven we u graag tips over leuke bezienswaardigheden in de omgeving waar honden zijn toegestaan.

Zwemmen met uw hond

Wat is er fijner dan op een warme dag met uw viervoeter naar een meertje te gaan om heerlijk af te koelen. Hieronder een tweetal plassen:

Kom ook naar ons vakantiepark in Drenthe met uw hond en maak er samen een ontspannen, onvergetelijke vakantie van! Let er bij het boeken wel op of honden zijn toegestaan in het specifieke huisje van uw voorkeur. Sommige van onze huisjes zijn huisdiervrij. Kijk bij de bungalows en vindt de bungalow die bij u en uw huisdier past.

.

Vakantiepark honden toegestaan

Kies een Bungalow
waar uw huisdier ook
welkom is

In een groot aantal van onze bungalows is uw huisdier ook welkom.