Bungalowpark in Drenthe

Middenin de provincie
Ligt ons Bungalowpark in Drenthe

Bungalowpark in Drenthe

Bent u op zoek naar een Bungalowpark in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het park ligt letterlijk midden in de gemeente Midden Drenthe dus een geweldige uitvalsbasis om tal van fiets en wandeltochtjes te maken. Maar ook op ons bungalowpark hoeft u zich niet te vervelen. Zo hebben wij een overdekt zwembad: Huug’s Hunebad, een Belevingspad een speeltuin, een kabelbaan en een air trampoline. Speciaal voor gezinnen is er een interactieve speurtocht gemaakt. Teddy de Eekhoorn is zijn wintervoorraad kwijt. Doormiddel van speuren en opdrachten kunnen jullie hem helpen zijn wintervoorraad terug te vinden.

Wildlands of Zoo bizar

Wilt u naar een grote dierentuin? Kies dan voor Wildlands, hier maakt u een wereldreis in één dag. Houdt u het liever wat kleiner? breng dan een bezoek aan Zoo bizar. Dit is het kleinste dierentuintje van Nederland maar zeker ook de moeite waard. Zoo bizar bevindt zich in Orvelte een museum dorpje op 7 km afstand van ons bungalowpark in Drenthe.

Bungalowpark in Drenthe

Hieronder hebben wij voor u nog een opsomming gemaakt, zodat u uw vakantie helemaal compleet kunt maken. Wij helpen u op onze receptie ook graag op weg met het ideale uitje te vinden.

Drenthe.nl

In Drenthe is zoveel te beleven, je hoeft je echt geen dag te vervelen ( maar dat mag natuurlijk wel ) Op de website van Drenthe.nl kunt u alles vinden om de vakantie tot een geweldige beleving te maken

Niemand hoeft zich te vervelen op Het Hart van Drenthe.
Wat dacht je van een gezellig potje midgetgolf met z’n allen?!
Voor maar €2,00 per persoon kan er al lekker gespeeld worden.
Maar niet verder vertellen hoor : ) het staat ook weleens op het animatie programma
dan kan er zelfs gratis gespeeld worden.

midgetgolf
Het Zwiggelteveld 159 Zwiggelte PTS14

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.