Bungalowpark in Drenthe

Middenin de provincie Drenthe

Bungalowpark in Drenthe

Bent u op zoek naar een Bungalowpark in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het park ligt letterlijk midden in de gemeente Midden Drenthe dus een geweldige uitvalsbasis om tal van fiets en wandeltochtjes te maken. Maar ook op ons bungalowpark  hoeft u zich niet te vervelen. Zo hebben wij een overdekt zwembad: Huug’s Hunebad, een Belevingspad een speeltuin, een kabelbaan en een air trampoline. Wilt u Drenthe eens een keer anders bekijken huur dan een stoere E-Chopper.

Wildlands of Zoo bizar

Wilt u naar een grote dierentuin? Kies dan voor Wildlands, hier maakt u een wereldreis in één dag. Houdt u het liever wat kleiner? breng dan een bezoek aan Zoo bizar. Dit is het kleinste dierentuintje van Nederland maar zeker ook de moeite waard. Zoo bizar bevindt zich in Orvelte een museum dorpje op 7 km afstand van ons bungalowpark in Drenthe.

Bungalowpark in Drenthe

Hieronder hebben wij voor u nog een opsomming gemaakt, zodat u uw vakantie helemaal compleet kunt maken. Wij helpen u op onze receptie ook graag op weg met het ideale uitje te vinden.

Woonkamer-Bungalow92-Hartvandrenthe

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.