Vakantiepark honden toegestaan

Op ons vakantiepark zijn
honden toegestaan

Vakantiepark honden toegestaan

U bent op zoek naar een vakantiepark honden toegestaan. Dan bent u bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe zeker op het goede adres. Wij hebben bungalows die huisdiervrij zijn maar ook bungalows waarin uw huisdier van harte welkom in. Op onze website onder het kopje bungalows kunt u zien in welke bungalow uw huisdier mee mag.

Boswachterij Hart van Drenthe

Vanaf het park loopt u zo Boswachterij Hart van Drenthe in. 5000 ha bos waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Op onze hebben wij diverse wandel en fiets routes die zo vanaf het park te wandelen of fietsen zijn. Wij helpen u graag op weg naar de mooiste plekjes in de buurt.

Honden losloop gebied

In de omgeving zijn ook diverse losloopgebieden voor de hond. Op de website van dogwalkeonline
kunt u diverse losloopgebieden vinden.

Videospeler

HONDENSPEELTUIN MIDDEN-DRENTHE

Op ongeveer 8 km afstand ligt de honden speelplaats in Beilen.
De hondenspeeltuin van 0,8 hectare is een hondenlosloopgebied. Er zijn steeds minder plekken waar de honden los mogen lopen. Om honden toch te laten socialiseren is een hondenspeeltuin een uitstekend alternatief. De honden gaan zich hierdoor beter gedragen en daardoor fijner in de omgang met andere honden.

een uitdaging om actief te zijn

Trek de wandelschoenen maar aan en ga op pad om de mooie omgeving van Bungalowpark Het Hart van Drenthe te ontdekken. Ruige bossen, stoere paden maar ook de betovering van een rustig gelegen vennetje. Het is hier allemaal te vinden. Elk moment van de dag is het er anders; de mystiek van zon en nevel, de geur van alles wat groeit en bloeit, de afwisseling van open vennen en donker bos, de overweldigende stiltes. En het gevoel dat je soms de natuur voor jezelf hebt.

Vakantiepark honden toegestaan
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.