Vakantiepark kerstvakantie

Voel je welkom op ons
Vakantiepark kerstvakantie

Vakantiepark kerstvakantie

U heeft gegoogeld naar een Vakantiepark kerstvakantie. Want wat is er nu fijner dan met je geliefde de kerstdagen door te brengen op Bungalowpark Het Hart van Drenthe Wij brengen het hele park altijd in een gezellige kerst sfeer. Zo gauw als u het park op rijd ervaart u een warme deken van rust en gezelligheid. Er staat ook altijd voor elke gast een heerlijk kerstgeschenk klaar.

Heerlijk zwemmen in ons overdekt zwembad

Alle dagen van het jaar kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad.
Dus wat voor weer het ook is tijdens Vakantiepark kerstvakantie, u kunt met de kids een heerlijke duik nemen. Huug’s Hunebad heeft een luie trap, waardoor je gemakkelijk in het water kan komen. Voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een glijbaantje aanwezig. Wil je liever in het grote bad ravotten? Dat kan! Er is een glijbaan en er liggen leuke drijf attributen in het water. Ben je moe geworden van het spelen? Dan rust je gewoon even uit op de bubbelbank.

Uit eten met de feestdagen

Er zijn voldoende restaurants  in de omgeving om tijdens de kerstdagen te kunnen eten met uw geliefde.

Arrangementen

Blijft u liever in de bungalow? Dan kunt u gebruik maken van één van onze arrangementen. Wij bieden diverse arrangementen, acties en extra’s aan.

Om een arrangement te reserveren of wanneer u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met onze receptie via 0593-346454 of via info@hethartvandrenthe.nl

Vier persoons bungalow

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Al onze bungalow hebben een verschillende inrichting, neem een kijkje bij de bungalows en kies de bungalow die het beste bij uw wensen past.