Vakantiepark kerstvakantie

Voel je welkom op ons
Vakantiepark kerstvakantie

Vakantiepark kerstvakantie

Kerstvakantie op Bungalowpark Het Hart van Drenthe: Een Magische Tijd om te Genieten

De kerstvakantie is een betoverende periode van het jaar, waarin families samenkomen om te genieten van warmte, vreugde en gezelligheid. Wat is een betere plek om deze speciale tijd door te brengen dan op Bungalowpark Het Hart van Drenthe? We bieden alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke kerstvakantie in het Drenthe. Lees verder om te ontdekken waarom Bungalowpark Het Hart van Drenthe de perfecte bestemming is voor uw kerstvakantie.

Een Warm Welkom in de Winterse Stilte

Bij Bungalowpark Het Hart van Drenthe staat gastvrijheid hoog in het vaandel, en dit geldt ook tijdens de kerstperiode. Bij aankomst op ons park kunt u rekenen op een warm welkom. Onze receptiemedewerkers staan klaar om u te begroeten en in te checken, en er staat een speciaal welkomstgeschenk voor u klaar. Laat de stress van het dagelijkse leven achter u en omarm de rust en stilte van de winterse natuur.

Kerstactiviteiten voor Iedereen

Naast de betoverende natuur biedt Bungalowpark Het Hart van Drenthe een scala aan kerstactiviteiten voor het hele gezin. Voor de kinderen organiseren we speciale kerstknutselsessies en komt Huug de Hooglander ook regelmatig met de kinderen dansen. U kunt samen met uw dierbaren genieten van warme chocolademelk in De Tuinkamer.

Heerlijk zwemmen in ons overdekt zwembad

Alle dagen van het jaar kan er gezwommen worden in het overdekte zwembad.
Dus wat voor weer het ook is tijdens Vakantiepark kerstvakantie, u kunt met de kids een heerlijke duik nemen. Huug’s Hunebad heeft een luie trap, waardoor je gemakkelijk in het water kan komen. Voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een glijbaantje aanwezig. Wil je liever in het grote bad ravotten? Dat kan! Er is een glijbaan en er liggen leuke drijf attributen in het water. Ben je moe geworden van het spelen? Dan rust je gewoon even uit op de bubbelbank.

Uit eten met de feestdagen

Er zijn voldoende restaurants  in de omgeving om tijdens de kerstdagen te kunnen eten met uw geliefde.

Arrangementen

Blijft u liever in de bungalow? Dan kunt u gebruik maken van één van onze arrangementen. Wij bieden diverse arrangementen, acties en extra’s aan.

Om een arrangement te reserveren of wanneer u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met onze receptie via 0593-346454 of via info@hethartvandrenthe.nl

Vier persoons bungalow

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Al onze bungalow hebben een verschillende inrichting, neem een kijkje bij de bungalows en kies de bungalow die het beste bij uw wensen past.