Vakantiepark waar
honden welkom zijn?

Kom naar bungalowpark Het Hart van Drenthe!

Vakantiepark waar honden welkom zijn?

Uw hond is een volwaardig gezinslid. U bent zeer gehecht aan hem en hij is zeer gehecht aan u. Dan wilt u hem niet in een pension of bij familie achterlaten als u op vakantie gaat. U wilt graag met het hele gezin op vakantie, en daar hoort uw trouwe huisdier ook bij. Dus zoekt u een vakantiepark waar honden welkom zijn!

In een groot deel van onze huisjes in Bungalowpark Het Hart van Drenthe zijn honden van harte welkom! De huisjes staan in een groene omgeving met veel ruimte, waar uw hond al zijn energie kwijt kan.

Wandelen met de hond

Wilt u lekkere wandelingen maken met uw hond? Langs het park lopen veel wandelpaden die door het fraaie, gevarieerde Drentse landschap gaan. U kunt kiezen uit bos of open landschap, heide of zandverstuivingen, langs het water of over het strandje bij een waterplas. De natuur heeft veel te bieden in de omgeving van het bungalowpark. Ook ligt er een aantal natuurgebieden in de buurt. Houd er wel rekening mee dat uw hond niet overal los mag lopen. Let dus goed op de bordjes langs de paden om te zien of er geen loslopend vee in de buurt is en het verplicht is uw hond aan te lijnen.

Fietsen met de hond

Kan uw hond in een karretje achter de fiets? Er zijn ook heel fraaie fietsroutes rond het vakantiepark. Bij de receptie kunt u leuke routes in verschillende lengtes krijgen. Ook adviseren wij u graag over bezienswaardigheden in de omgeving waar honden zijn toegestaan.

Let er bij het boeken wel op of honden zijn toegestaan in het huisje van uw voorkeur. In een groot deel van onze huisjes zijn honden toegestaan, maar een deel is huisdiervrij.

Op zoek naar een vakantiepark waar honden welkom zijn? In Het Hart van Drenthe kunt u heerlijk vakantie vieren met uw hond!

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.