Wandelvakantie

Wandelen in Drenthe

Op zoek naar een wandelvakantie?

Trek de wandelschoenen maar want voor u wandelvakantie bent u bij ons aan het goed adres. Zo wandeltA u vanuit Het Hart van Drenthe de hele provincie door. Achter het park ligt Boswachterij Hart van Drenthe 5000 hectare aaneengesloten natuur, met gevarieerde bossen, bijzondere vennen en een grote diversiteit aan vogels en andere dieren. Uw wandelvakantie zal zeker geslaagd zijn als u de wandelingen gaat maken die wij voor u uitgezet hebben. Neem gerust een kijkje op onze website naam de ligging en de omgeving van het park.

Wandelknooppuntennetwerk

In 2020 is het wandelknooppuntennetwerk uitgezet in een groot deel van Drenthe. Ook de gemeente Midden Drenthe sluit hierop aan. Verblijft u op Het Hart van Drenthe dan kunt u uw wandelvakantie tot een succes maken door van uit het park via het wandelknooppuntennetwerk te gaan wandelen.

Drentse wandel tweedaagse

Elk jaar wordt er in oktober de Drentse wandel tweedaagse georganiseerd. Eén van de startplaatsen is Westerbork wat op maar vijf kilometer vanaf het park ligt. Een ander groot wandelevenement is de Drentse wandelvierdaags Odoorn.

Bungalow Boeken?

U bent ervan overtuigd dat u bij ons een geslaagde wandelvakantie zult hebben en u wilt nu gaan boeken. U kunt klikken op prijzen en beschikbaarheid en geheel vrijblijvend een prijsopgave maken.

Hieronder vindt u nog enkele links voor wandel tips

inrichting bungalow A Drenthe

Kies uw Bungalow op
indeling & interieur

Kiest u altijd op hoe uw verblijf eruit ziet? Onze bungalows zijn allemaal verschillend, dus u heeft volop keuze.