Vakantiepark Drenthe

Hier is van alles te beleven op ons
Vakantiepark Drenthe

Vakantiepark Drenthe

Bent u op zoek naar een leuke plek waar u samen met uw gezin de vakantie door wilt brengen?  Dan bent u op ons vakantiepark Drenthe zeker op het goede adres. Bij ons op Bungalowpark Het Hart van Drenthe staat gastvrijheid nog hoog in het vaandel, en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Bij ons wordt er nog persoonlijk ingecheckt op de receptie en er staat voor elke gast een heerlijk welkomstgeschenk klaar.

Animatie

Voor de kinderen hebben wij in alle reguliere schoolvakanties een animatieprogramma. Neem ook  eens een kijkje op de welkomstpagina wat wij nog meer aanbieden om uw vakantie helemaal compleet te maken. Bij vakantiepark Drenthe is dus van alles te beleven. In het voorjaar van 2021 is er ook een kabelbaan gerealiseerd, hier zullen onze kleinste gasten maar zeker ook de wat grotere gasten veel plezier aan beleven.

De Tuinkamer

Maak het u gemakkelijk en kom gezellig een kopje koffie drinken in De Tuinkamer. Terwijl de kinderen zich vermaken geniet van uw koffie met een lekker appeltaartje. Van april t/m oktober en in alle reguliere schoolvakanties hebben wij een lunchkaart.

Horeca in de omgeving

Is het tijd voor een lekkere lunch of diner na een dag op stap in de omgeving van vakantiepark Drenthe. Dan vindt u in onderstaand overzicht een aantal eetgelegenheden in de omgeving.

 

Wilt u liever iets laten bezorgen dan kunt contact opnemen met Pizzeria Pronto uit Westerbork.

In de omgeving

Wilt u er een dagje op uit? Dat kan zeker, er is in de nabije omgeving genoeg te beven. Hieronder hebben wij een opsomming voor u gemaakt.

Ook voor deze zomer hebben wij weer een aantal lekkere en actieve acties bedacht. Voor een leuk prijsje kunt u zich lekker laten verwennen in De Tuinkamer en ook nog een actief aan de slag. Deze acties moet u wel altijd even van te voren reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0593 346454

Vakantiepark Drenthe
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.