Bungalowpark Nederland

Ontdek het ons mooie land op
Bungalowpark Nederland

Bungalowpark Nederland

In de loop der jaren weten steeds meer Nederlanders ons mooie Nederland te waarderen en zoeken zij naar een Bungalowpark Nederland. Nederland heeft tal van mooie plekjes, maar voor vele mensen springt Drenthe hier toch echt uit. Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt midden in deze prachtige provincie dus u kunt van hieruit de hele provincie ontdekken. Of u nu een fietser bent of een wandelaar of graag met de auto op pad gaat er is hier voor ieder wat wils.

Op het park

U bent op zoek naar een Bungalowpark Nederland. Op het Hart van Drenthe is van alles te beleven, leef je lekker uit op onze Air Trampoline, de kabelbaan of ga ravotten in de speeltuin. Voor de kleinsten hebben wij een mini verkeersparkje waar de autootjes aanwezig zijn. Ben je wat groter dan kun je een stoere Berg skelter huren op de receptie.

Ga je liever met het hele gezin wat doen, speel dan een potje midgetgolf op onze midgetgolfbaan of ga lekker de natuur in en wandel ons Belevingspad.

En wat dacht je van heerlijk zwemmen in ons overdekte zwembad Huug’s Hunebad? In het zwembad is een glijbaan het grote bad in, en voor de kleinste gasten is er een peuterbadje met een klein glijbaantje. Wil je even uitrusten van het ravotten, ga dan heerlijk relaxen op de bubbelbank.

Ook zijn er diverse balspellen aanwezig, zo kun je voetballen, basketballen, volleyballen en is er een tafeltennis tafel. Bij al deze spellen liggen de ballen al op je te wachten. Kortom er is voldoende te beleven voor het hele gezin. Gaat u er liever een dagje opuit? kijk dan eens op de website van Drenthe.nl hier vindt u tal van activiteiten en uitstapjes.

Kies het comfort dat bij u past

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende bungalows. Type A is een 4 persoons geschakelde bungalow. Enkele van deze bungalows zijn vrijstaand.
Type B is een 6 persoons bungalow, deze is altijd vrijstaand. Op onze interactieve plattegrond kunt u een kijkje nemen en de bungalow uitzoeken die het meest aan uw wensen voldoet. U mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen , wij helpen u graag mee zoeken. u kunt ons bereiken op telefoonnummer 0593 346454 of stuur een mail naar info@hethartvandrenteh.nl

plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.