Vakantiehuisje Drenthe
last minute

Kijk hier voor uw
vakantiehuisje Drenthe last minute

Vakantiehuisje Drenthe last minute

Er nog even lekker tussenuit?! Dat kan met een vakantiehuisje Drenthe last minute. Op de website van Bungalowpark Het hart van Drenthe kunt u bij prijzen en beschikbaarheid heel gemakkelijk zien of er nog iets beschikbaar is voor je periode dat u weg wilt. Natuurlijk mag u ook ten alle tijden persoonlijk contact met ons opnemen. Wij helpen onze gasten graag om een fijn verblijf te boeken. Op het park zijn verschillende type bungalows, zo hebben wij vier en zes persoons bungalows. De zes persoons zijn veelal vrijstaande bungalows, en liggen achterop het park. De vier persoons bungalows zijn de geschakelde bungalows, ook zijn er enkele vrijstaande vier persoons bungalows. Op onze website hebben wij een pagina met een overzicht van alle te boeken bungalows.

Dorpen en steden in de omgeving

Bungalowpark Het Hart van Drenthe ligt midden in de provincie Drenthe, een ideale uitvalbasis om diverse uitstapje s te maken. Op onze receptie helpen wij u graag op weg.

  • Westerbork (ca. 5 km)
  • Orvelte (ca. 7 km)
  • Beilen (ca. 9 km)
  • Assen (ca. 20 km)
  • Borger (ca.20 km)
  • Emmen (ca. 30 km)
  • Groningen (ca. 50 km)

Bezienswaardigheden

 

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken van een geschikte bungalow? Neem dan gerust contact op met onze receptie. Wij helpen u graag om een mooi verblijf uit te zoeken. U kunt ons dagelijks bereiken op telefoonnummer 0539 346454 of stuur een mail naar info@hethartvandrenthe.nl

U kunt ons ook volgen of Facebook, zo blijft u helemaal op de hoogte.

Toch nog bij ons een bungalow kunnen boeken?! Dan heeft u geluk. U vakantie zal ondanks de last minute boeking zeker niet minder leuk zijn. Zo kunnen de kids zich bij weer en wind heerlijk vermaken in ons overdekte zwembad. Terwijl jullie genieten van een heerlijk kopje koffie in De Tuinkamer. Van april tot oktober hebben wij een terraskaart vol met heerlijke gerechten.

Vakantiehuisje Drenthe last minute
plattegrond bungalowpark Hart van Drenthe

Kies uw Bungalow op
de ligging op het park

Vindt u de ligging van uw verblijf op het park belangrijk? Bekijk dan onze overzichtskaart en kies uw bungalow.